Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Megúsztunk egy szarvas átvonulást

2022. április 04. 05:59 - Bognár Tas

Halálosan gyönyörű látvány volt

Szia Tas!

Mondta a párom, hogy írjam le én, mert úgy hitelesebb, hiszen én nem voltam a tanfolyamodon, Ő viszont igen.

Konkrétan megúsztunk egy szarvasátvonulást Somogy és Baranya határában, mert a párom ezt valahogy út közben megérezte, és ahogy egyre közeledtünk a helyszín felé, egyre feszültebb lett. Mentünk a "Tájház" felé Jákról, és azt tudni kell a feleségemről, hogy amikor az anyósülésen ül, akkor folyamatosan beszél, de most nagyon más volt a hangulat a kocsiban. Elkezdett figyelni. Kezdett feszülni, de nem úgy, mint egy "ember", hanem mint egy vadállat, aki nagyon koncentrál valamire, valami veszélyre. Már teljesen csendes volt, csak figyelt.

szarvasok.jpg

Halkan megszólalt, hogy "lassíts, valami itt nincs rendben". Innenntől már kezdtem egy filmben érezni magam, amolyan thriller szerű élmény volt, ahogy kezdem magam valamitől védtelennek érezni. Majd előrehajolt -annak ellenére, hogy nagy pocakos várandós volt, tehát az nem is izgatta, hogy szétnyomja a hasát-, rátette a jobb kezét a kesztyűtartóra, és még halkabban megszólalt, hogy "szerintem át fognak futni a szarvasok". Na innentől én is úgy figyeltem, mint egy ősember a kőkorszakban, és egyszercsak kb 150 méterre átugrott az úton három szarvas. Aztán 5-10-15-20-30....és végül csak néztük, ahogy nem tudom mennyi, de biztosan több mint száz szarvas futott át előttünk olyan sebességgel, és olyan tömegben, és olyan masszív erővel, mégis eleganciával, mint egy gyönyörű barna nagyon hosszú tank, ami ha átmegy rajtad, neked biztosan annyi. Félelmetes látvány, ahogy egy ilyen biotank erejét látod, érzed...de mondom, nem egy, hanem legalább 200. Félelmetes!

Maga az egész történet nagyon komolyan felizgatott minket. Egyrészt a látvány, amit még sosem láttunk, másik, hogy egy thriller szerű helyzetben voltunk, a harmadik, ahogy előtte a párom suttogva mondta, hogy "jönnek a szarvasok"...az egész teljesen magával ragadó volt. Ha csak egy is nekünk jött volna, biztosan valami baleset kerekedett volna belőle.

Lad-on keresztülmenve vettem is egy Jagermeistert :)

Hát ennyi a történet.

Üdv!

István

 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7917796911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása