Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

A PRIVÁT ONLINE TANFOLYAM ELŐNYEI

2022. augusztus 02. 14:22 - Bognár Tas

A távolság az egyénre szabott tanításnak nem szabhat határt!

A privát tanfolyamnak előnye röviden: a sokféle témakört úgy lehet egyénre szabni, hogy 100%-ban azt kaphassa a tanítvány, amire igazán szüksége van. Ez az egyénre szabott "szemüveg" csoportos tanfolyamokon nem lehetséges. Ott meg van szabva a tematika menete. Itt lehet választani a különböző tanfolyamok keverékéből.

További előnye, hogy nem kell költeni többet az utazásra időben és pénzben, mint magára a tanfolyamra.

0e154e551827bc80c8f80ce74e1a8b69.jpg

Az intuíció életünk minden területére hatással van, legyen az anyagiak, párkapcsolatok, egészségügyi kérdések, döntési helyzetek stb.

Ha valaki jobban tud hallgatni belső hangjára, jobban észre tudja venni a jeleket, valószínűleg pontosabban ér kitűzött céljába. Ha valaki többet lát annál, amit a szem láthat, akkor több eséllyel láthat bele a tér és az idő korlátlanabb információiba. Hatodik érzékünk használatával tisztább döntéseket hozhatunk, így pontosabban, tökéletesebben teremthetjük meg életünket.

Az intuíció egy velünk született képesség, de ha nem gyakoroljuk, hogy elméjülten hallgassunk rá, akkor elvész az ereje, és nem fogjuk tisztán hallani és látni a mondanivalót.

Spirituális központokban 2005 óta tanítom az intuíció gyakorlásának tibeti technikáit, és interneten keresztül körülbelül 2012 óta oktatok világszerte. Sok ezer tanítványom bizonyította, hogy a velünk született képességünk gyakorlással tökéletesíthető, mint bármely velünk született, de elhanyagolt képesség/ösztön.

Sokan választják az online tanfolyamot Kanadától Ausztráliáig, Győrtől Gyuláig, mivel a távolság egyáltalán nem akadály a tanítás átadásában. Ennek ellenére van, aki a tanfolyamomra eljön Németország nyugati csücskéből Budapestre, mert fontos számára a személyes jelenlét. Csak hát az utazás ára, és a 2-3 éjszaka szállásának díja eszméletlen pénzkidobás!

Nem szükséges a személyes jelenlét!

Hangsúlyoznom kell, hogy ez nem olyan téma, amihez  szükséges lenne a személyes jelenlét. Ez nem egy jógaóra, és nem egy autóvezetés tanfolyam. Itt elmélet és gyakorlat átadása történik, majd a gyakorlatokat közösen próbáljuk ki, a kérdéseket helyben meg tudjuk beszélni. Sokan mondják, hogy azért van szükségük a személyes jelenlétre, mert akkor ott van a tanító energiája. Hát, kezdjük ott, hogy a tudatmezőben mindenkinek ott van mindenhol az energiája. Nem kell a rádió adótoronyhoz menni, hogy a rádiónk antennája felfogja az energiát (adást). Ráadásul a személyes jelenlét a leg lényegtelenebb, a tanítás is csak 100%ban fontos, a gyakorlás viszont százalékban kifejezhetetlen mértékben fontos!!!

Fizikai távolságokat és akadályokat áthidal!

A privát online tanfolyam egyik nagy előnye, hogy fizikai távolságokat áthidal. Teljesen felesleges Zala megyéből Budapestre autózni a tanfolyam miatt. Illetve én is jobban szeretek itthonról, vagy Thaiföldről tanfolyamot tartani. Ugyanígy mozgásában korlátozott tanítványnak nyílván mérhetetlen előny, ha otthonában sajátíthatja el a tanításokat.

Egyénre szabodtabb oktatás

A tanfolyam menete és tematikája ténylegesen személyre szabott, ellenben a csoportos tanfolyamokkal. Van, akinek más időbeosztásban kényelmesebb (10-18-ig helyett 8-16-ig), és van, akinek csak hétköznap jó, vagy a két nap között egy hét szünetet igényel. Továbbá tematikájában is  mindenkinek egyéniek az érdeklődési területei. Van, akit az auralátás nem érdekel annyira, de a tisztánlátás és a tudatos álmodás viszont annál inkább. Van, akit csak a tudatos teremtés, azon belül is a hivatás megtalálásának intuitív technikája érdekel.

Ezt nagyon szeretem a privát tanfolyamban, mert úgy tudom kiszolgálni a tanítványt, hogy tökéletesen pont azt kapja, amire szüksége van egyénileg.

A két napos egyéni online tanfolyam Skype segítségével történik, és jelentkezni a tasbognar@gmail.com címen lehet. Először felvesszük a kapcsolatot, elbeszélgetünk az igényekről, időpontot egyeztetünk, és a megbeszélt napon percre pontosan kezdődik a tanítás.

Csoportos online tanfolyam legközelebb időpontjait a weboldal jobb oldali sávjában található "Következő Események" listában lehet megtalálni.

Bármi kérdés esetén lehet írni és hívni a jobb oldali sávban található elérhetőségeken!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr4017896227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása