Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

2016. március 25. 15:37 - Bognár Tas

Pszichoinformatika I. Tanfolyam - 2016. május 14-15.

 

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN
Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

Első magyarországi tanfolyam ázsiai utazásaim után közvetlenül!

Régebbi mestereimtől kapott technikák kiegészítve újabb mestereim tanításaival egyedibbé kovácsolták az évek óta tanított, több ezer éves gyakorlatokat!


Ahead-eeg.jpg Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! A tanfolyamról a www.auraszakerto.hu oldalon olvashat bővebben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas több mint 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „Pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.


Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.


A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!


Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

 

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2016. Május 14-15., 10-18-óráig

Helyszín: Létezés Öröme Központ. Budapest, II. Lövőház u. 29.
www.teremtotudat.hu

www.auraszakerto.hu/tanfvisszajelzesek.doc
www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

tasbognar@gmail.com
www.auraszakerto.hu

komment
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr898525764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása