Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Intuíció a gyógyításban

2016. április 11. 05:50 - Bognár Tas

Belgyógyász, körzeti orvos:

"Azt vettem észre praxisom alatt, hogy mikor belépett valaki a rendelőbe, már szinte tudtam, mi a probléma, és már napi rendszerességgel stimmeltek a részletek is (mióta tart a probléma, mi okozza stb).

Ezért mentem el a tanfolyamodra. Arra nem számítottam, hogy ezt a képességet milyen mélységekig lehet fokozni, komolyan megdöbbentő, hogy mennyire praktikus ez a fajta intuitív hozzáállás, szinte az élet minden területén!

hippokratesz.JPG

Azt gondolom, hogy igen sok félrekezelés/félrediagnosztizálás lehet abból a tényből, hogy kollégáim pusztán csak a tanultakra támaszkodnak, emberi megérzéseiket nem használják.

Azóta küldtem hozzád több kollégámat is tanfolyamra, és egyik pszichiáter kollégám már több esetben sikeresen alkalmazva a Tong-len módszert, ráérzett a probléma valós gyökerére, így nem kellett feltétlenül erősebb gyógyszeres kezelés alá vetni pácienseit, a terápiás módszerek személyre szabottabban érkeztek Neki megoldásként, a terápia ideje radikálisan csökkent, illetve jóval hatékonyabb lett!

Minden komolyabb gyógyítónak erősen javaslom odafigyelni intuíciójára, bár mint tudjuk, a fantáziánk is gondolati ”megérzéseinkben” rejtőzik, ezért érdemes a másokon segítőknek elvégeznie a tanfolyamot, mivel így sokkal komolyabb munkát tudunk végezni, sokkal  kevesebb hibaaránnyal!”

Endre

----------------------------------------------------------------

Prána Nadi mester:

„Egyre sikeresebb vagyok a Tong Len-ben, napról-napra pontosabban diagnosztizálok betegségeket. Minden nap megdöbbenek, hogy ma is többet látok, mint tegnap. Néha egészen megdöbbentő pontossággal sikerülnek dolgok. Minden tanítványodnak azt üzenem gyakorolni-gyakorolni és garantáltan megjön az eredmény.

Tudjuk, hogy a Nadiban az energia egy irányba áramlik, így nincs sok esélye a pontosabb diagnózisnak, vagy energetikai állapotfelmérésen túl felfedezni mélyebb intuícióval a problémák mögötti konkrétabb ok-okozati összefüggéseket. A TOng-len technika eszméletlen részletes információkat ad a „lényegről”. Már értem, hogy a tisztánlátás nem egy ritka, vagy speciális dolog, nem egy olyan képesség, ami csak egyeseknek van, mint égi adomány!

Természetesen ez a képessége mindenkinek megvan, csak te megtanítod használni is.

Sok Szeretettel Prána öleléssel!”

Sanyi

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr868587116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása