Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Interjú az aura fontosságáról - TV2 Tények riport

2021. április 22. 09:47 - Bognár Tas

tv2_riport.jpgEz a riport azért készült, hogy egyrészt felhívjam kisugárzásunk fontosságára a figyelmet, másrészt pedig azért, hogy lebomlasszam a spirituális tévhiteket.

Némileg kitérek az auralátás témakörére is, de tanfolyamaimon nyílván bővebb elméleti tudás hangzik el, és a gyakorlati tapasztalat néha sokkoló tud lenni. Ennek egyszerű oka, hogy nem szoktuk sötét félhomályban megfelelő auralátás "üzemmódban" bambulni a kezünket folyamatosan, fél órán keresztül. Mint ahogy nem mindegy, hogy csak felpillantunk az égboltra, és pár csillagot látunk este, vagy éjszaka elkezdjük bambulni az univerzumot, és néhány perc után rájövün jóval többet látunk, mint gondoltuk volna.

A riportban más szakértők is megszólalnak, és szinte mindenben fedik az elmondottak egymás tapasztalatait, pedig esküszöm nem beszéltünk össze a riportok előtt...konkrétan nem is tudtam, hogy más is lesz ebben az interjúban.

https://tenyek.hu/video/betegseget-jelezhet-az-aura

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7616509192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása