Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

INTUITION - CLAIREVOYANCE - TONGLEN WORKSHOP UK

2021. június 06. 19:48 - Bognár Tas

Newport, Wales, UK (next to Cardiff) on the 24th and the 25th of July 2021

INTUITION - CLAIREVOYANCE - TONGLEN
 
Theoretic and practical course guided by Tas Bognar.
 
The clairevoyance workshop includes the subjects of intuition, clairevoyance and Tonglen in all. It is highly recommended for sceptical people as well as teachers, healers on the other side. Therapeutists can see deeper into and beyond the source of the actual problems on the surface.
 
Tas Bognar practicing, using and teaching the subject as a professional. Scanned thousands of auras after two decades, and thousands of students got the teachings of intuition over the decades as well. Tas combined his 5 years of study in Asia, together with another 5 years of western studies, so he gives a komplex material on the subject, condensed into an understandable way. Being a high level programmer in the IT sector in the past century, he uses easy-to-understand language for everybody.

Intuition has a deep impact on our life in all levels: money, relationship, decisions and so on.

If somebody can listen to the guidance, more likely reach the goal on the path. One who can see more than the eyes can, will be able to see more in time and space. Using our sixth sense gives us clearer decisions, thus proper creation of our lives. Intuition has our best interest at heart, one should listen to it.

Intuitive powers were given to our soul at birth. Practice listening to your intuition, your inner voice; ask questions; be curious; see what you see; hear what you hear, and then act upon what you know to be true.

I am teaching intuition since 2005. Thousands of students proved that it works for all of us. It is crucial to develope our sixth sense these days. Easy to learn, complex to practice. This teachings are on Tibetan grounds, and it gives a torch on the way in the darkness.

Many students choose to attend to this course from all around the globe as distance doesn't make any sense nor has any effect on the quality of the teachings. 

About the course

First of all we will talk about how the energies do transmit information trough the mindfield...just as any new technologies do send information trough waves.

Next step we will have a discussion on the practices of intuition by the tibetan practices of using our third eye. This practices are quite easy, but need some effort to practice!

After all we will talk about the main subject: the precious Tong-Len. It is a tibetan practice of compassion. It is the way to enter to the mindfield and have insights on a deeper level. We call it clairvoyance.

We will talk about about things that helps intuition on a higher level (crystals, accupuncture points, essential oils, herbs and so on). Then we will talk about the possible failures, also about some moral and etchical rules and the basics of the mediumship.

Physical presence is unimportant!

I must emphasise that this subject is not of a kind that needs any physical presence. It's not a a yoga class, nor a driving lesson First of all there is a given lecture of the subject, later on comes the practical part of the practice. All of the questions can be cleared online as well. It is also a huge advantage for disabled people to study from home.

 

For more details on intuition: https://deepmindfieldtravel.com/intuition/

Much more details on the online workshop: https://deepmindfieldtravel.com/online-teachings/

You can register by sending an email to tasbognar@gmail.com

Private teaching is also available online on intuition, lucid dreaming, travel in time and space by your mind, and astral projection.

The price for the two days course: 150 GBP.

Lesson starts: 2021. July 24-25. (9 am GMT).

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

AURALÁTÁS - INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Tanfolyam

2021. május 26. 15:15 - Bognár Tas

Június 19-20-án a Soter Klubban. Egészségügyi dolgozóknak most féláron!

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével. Ezen alkalommal egészségügyi dolgozók, és egyéb, mások segítésével foglalkozók féláron vehetnek részt a tanfolyamon!
 

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott érdeklődőként részt venni, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyam elvégzése, hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.

 

Bognár Tas 20 éve gyakorolja, használja főállásban és 15 éve tanítja is az Ázsiában tanult, tudattal kapcsolatos alapvető és professzionális technikákat. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a gyakorlatokat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

Az intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinak mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk.
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Egy órás előadás a témával kapcsolatban az Everness Fesztivál online kiadásában:
https://www.facebook.com/everness/videos/265914371388351/
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 30.000 Ft a két napra. Egészségügyi dolgozók, és alternatív gyógyászok most féláron vehetnek részt ezen a tanfolyamon!
 
Helyszín: Soter Klub (VI. Dessewffy u. 53.)
 
Időpont: 2021. Június 19-20-án, mind a két napon 10-18 óráig.
 
Várok mindenkit szeretettel!
 
Bognár Tas
Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Online Tanfolyam

2021. május 23. 08:24 - Bognár Tas

2021. Június 12-13-án Skype segítségével

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
 
A Tisztánlátás Tanfolyam két napja tartalmazza az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni. Terapeutáknak pedig szinte "kötelező", hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.
 
Bognár Tas 20 éve gyakorolja, használja főállásban és 15 éve tanítja az intuíció és a tisztánlátás alapvető és professzionális technikáit. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.
 
Az Intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinak mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
 
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 30.000 Ft.
 
Helyszín: Skype
Időpont: 2021. Május 12-13-án mind a két napon 10-18 óráig.
Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

INTUITION - CLAIREVOYANCE - TONGLEN ONLINE WORKSHOP USA

2021. május 10. 07:23 - Bognár Tas

Los Angeles on the 5th and the 6th of June 2021

INTUITION - CLAIREVOYANCE - TONGLEN
 
Theoretic and practical course guided by Tas Bognar.
 
The clairevoyance workshop includes the subjects of intuition, clairevoyance and Tonglen in all. It is highly recommended for sceptical people as well as teachers, healers on the other side. Therapeutists can see deeper into and beyond the source of the actual problems on the surface.
 
Tas Bognar practicing, using and teaching the subject as a professional. Scanned thousands of auras after two decades, and thousands of students got the teachings of intuition over the decades as well. Tas combined his 5 years of study in Asia, together with another 5 years of western studies, so he gives a komplex material on the subject, condensed into an understandable way. Being a high level programmer in the IT sector in the past century, he uses easy-to-understand language for everybody.

Intuition has a deep impact on our life in all levels: money, relationship, decisions and so on.

If somebody can listen to the guidance, more likely reach the goal on the path. One who can see more than the eyes can, will be able to see more in time and space. Using our sixth sense gives us clearer decisions, thus proper creation of our lives. Intuition has our best interest at heart, one should listen to it.

Intuitive powers were given to our soul at birth. Practice listening to your intuition, your inner voice; ask questions; be curious; see what you see; hear what you hear, and then act upon what you know to be true.

I am teaching intuition since 2005. Thousands of students proved that it works for all of us. It is crucial to develope our sixth sense these days. Easy to learn, complex to practice. This teachings are on Tibetan grounds, and it gives a torch on the way in the darkness.

Many students choose to attend to an online workshop from all around the globe as distance doesn't make any sense nor has any effect on the quality of the teachings. Even though there still a few who takes a long distance trip trough Europe to Budapest, to participate on a workhop physically, as they feel it is better to be there face-to-face. 

About the course

First of all we will talk about how the energies do transmit information trough the mindfield...just as any new technologies do send information trough waves.

Next step we will have a discussion on the practices of intuition by the tibetan practices of using our third eye. This practices are quite easy, but need some effort to practice!

After all we will talk about the main subject: the precious Tong-Len. It is a tibetan practice of compassion. It is the way to enter to the mindfield and have insights on a deeper level. We call it clairvoyance.

We will talk about about things that helps intuition on a higher level (crystals, accupuncture points, essential oils, herbs and so on). Then we will talk about the possible failures, also about some moral and etchical rules and the basics of the mediumship.

Physical presence is unimportant!

I must emphasise that this subject is not of a kind that needs any physical presence. It's not a a yoga class, nor a driving lesson First of all there is a given lecture of the subject, later on comes the practical part of the practice. All of the questions can be cleared online as well.

Bridging distances and obstacles!

It is unnecessary to travel long distance to receive the teachings. For myself I also like to give teaching from home, or from another country. It is also a huge advantage for disabled people to study from home.

For more details on intuition: https://deepmindfieldtravel.com/intuition/

Much more details on the online workshop: https://deepmindfieldtravel.com/online-teachings/

The online workshop backed by Skype, and you can register by sending an email to tasbognar@gmail.com

Private teaching is also available online on intuition, lucid dreaming, travel in time and space by your mind, and astral projection.

The price for the two days course: 150 USD.

Next two days group lesson: 2021. June 5-6. (8 am to 4 pm LA, California time).

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

AURALÁTÁS - INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Tanfolyam

2021. május 10. 06:07 - Bognár Tas

Május 29-30-án a Soter Klubban

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
 
A Tisztánlátás Tanfolyam két napja tartalmazza az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem! Terapeutáknak pedig szinte "kötelező", hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.
 
Bognár Tas 20 éve gyakorolja, használja főállásban és 15 éve tanítja az intuíció és a tisztánlátás alapvető és professzionális technikáit. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.
 
Az Intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinap mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
 
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 30.000 Ft a két napra.
 
Helyszín: Soter Klub (VI. Dessewffy u. 53.)
Időpont: 2021. Május 29-30-án, mind két napon 10-18 óráig.
Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Online Tanfolyam

2021. május 10. 05:58 - Bognár Tas

2021. Május 15-16-án Skype segítségével

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
 
A Tisztánlátás Tanfolyam két napja tartalmazza az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni. Terapeutáknak pedig szinte "kötelező", hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.
 
Bognár Tas 20 éve gyakorolja, használja főállásban és 15 éve tanítja az intuíció és a tisztánlátás alapvető és professzionális technikáit. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.
 
Az Intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinak mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
 
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 30.000 Ft.
 
Helyszín: Skype
Időpont: 2021. Május 15-16-án mind két napon 10-18 óráig.
Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Egy hiányzó tárgy megtalálása álmomban

2021. április 18. 10:43 - Bognár Tas

Szia Tas!

El kell mesélnem egy friss álmomat, ami valószínűleg a Tőled tanult tudatos álmodás és intuíciós tanfolyamokon tanult technikák gyakorlásának keveréke.

Megálmodtam, hogy van valami, amiről azt állították, hogy nincs.

Anyósomnak szoktam csinálni indiai teát, amibe kell egy speciális "masala" fűszerkeverék, de elfogyott, és csak ritkán, kevés helyen lehet kapni.

Probléma volt számunkra, hogyan szerezzük be húsvétkor a szokásos délutáni teázáshoz szükséges alapanyagot. Anyósom biztosra mondta, hogy már teljesen elfogyott.

Majd lefeküdtem aludni, és azt álmodtam, hogy a konyhaszekrényben leghátul van még egy zacskóval. Reggel megnéztem, és bár nem zacskóban volt, hanem egy kis dobozban, de akkor is...megdöbbentem. Én is úgy tudtam, hogy már elfogyott.

Lehet, hogy nem annyira érdekes történet, de maga a tudatos álmodás és az intuíció gyakorlása egészen biztosan hasznos. Így nem tört meg a délutáni teázás rutinunk :)

Mellékesen a teázás után ma megtanultam Tőle csirkemájat panírozni...bár nem tartozik ide szorosan :) :) :)

 

Üdvözlettel!

Ákos (a szakács)

Szólj hozzá!

AURALÁTÁS - INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Tanfolyam

2021. április 18. 09:29 - Bognár Tas

Május 8-9-én a Soter Klubban

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
 
A Tisztánlátás Tanfolyam két napja tartalmazza az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem! Terapeutáknak pedig szinte "kötelező", hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.
 
Bognár Tas 20 éve gyakorolja, használja főállásban és 15 éve tanítja az intuíció és a tisztánlátás alapvető és professzionális technikáit. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.
 
Az Intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinap mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
 
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 30.000 Ft a két napra.
 
Helyszín: Soter Klub (VI. Dessewffy u. 53.)
Időpont: 2021. Május 8-9. (mind két napon 10-18 óráig)
Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Egy professzionális terapeuta intuíciós visszajelzése

2021. április 17. 07:17 - Bognár Tas

Szia Tas!

Talán nem emlékszel rám, mert sokan járnak hozzád intuíciós tanfolyamra, és már talán 9-10 éve voltam az egyik csoportodban.

A tanfolyamon tanultakat folyamatosan gyakorlom és alkalmazom a praxisomban. Több terápiával/elemzéssel foglalkozom: tarot, kineziológia, asztrológia, családállítás stb....immáron 20 éve.

segitseg_stresszoldas_kepessegfejlesztes.jpg

Nem csak számomra meghökkentő az, hogy mennyivel látok jobban bele a lelkekbe, történésekbe, de klienseim visszajelzései is bizonyítják, hogy a gyakorlatok nagyon szembetűnően meghozzák a várt sikert. Főleg a Tonglen tibeti technikája. Meg persze a többi hétköznapi gyakorlat

El kellene gondolkoznod, hogy terapeutáknak csinálj egy haladó kurzust. És ha lesz, arra szívesen elmennék... na de mindegy, csak mondom :)

Kértél történetet praxis/intuíció témakörében minden tanítványodtól. Hát most nekiálltam párat leírni.

Egy hiperaktív, feszült kisfiút kellett izomteszttel elemezni. Ugyebár az izomteszteléssel rákapcsolódunk a test kommunikációs rendszerére. Nos a Tonglen technika segített először lenyugtatni a fiút, közben olyan információk is jöttek intuitíve, amikről egyáltalán nem tudhattam. A terápia igen gyorsra sikerült így, és nagyon eredményes volt.

Asztrológiai eset. Ugye tudjuk, hogy a képlet csak egy térkép, de kell hozzá intuíció. Nos hát az általad tanított tibeti hatos fogattal a következő történt: nem csak a múltját láttam pontosan (gyerekek, válás, pénzügyi hullámvasutak pontos időpontja, hanem a jövőjét is, de nem ködösen, hanem konkrétan. A visszaigazolás bizonyítja.

Családállításnál tudjuk mi történik: mindenki belép a csoportban a tudatmező egy részébe. Itt is döbbenetes élményeim voltak, de nem untatlak tovább :)

Legyen szép napod!

Zsuzsa

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio
süti beállítások módosítása