Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Tudatos Álmodás Tanfolyam Novemberben

2022. október 18. 11:37 - Bognár Tas

Budapesten, november 12-én

Tudatos Álmodás gyakorlati szinten

A tibeti "Dream Yoga", azaz álom jóga a tibeti Lámák által kötelezően gyakorolt mesterség, amit mesteremtől kaptam. Chamtrul Rinpoche elmagyarázta, hogy az álmok néha szubjektív vágyak, vagy félelmek, néha viszont objetív jövöbeni események, tehát intuíció. Ezt alátámasztja Robert Bruce, Stephen LaBerge, Namkhai Norbu...és minden keleti Láma, és nyugati agykutató, illetve álomkutató.

A gyakorlatok nappal végzendőek folyamatosan, és éjszaka folytatódnak. Rendkívül egyszerű gyakorlatokról van szó, amik szó szerint tudatossá teszik az embert, majd éjszaka így alakul ki a tudatos álmodás.

Több technikát fogunk megbeszélni, illetve az álmodást segítő eszközöket, amik között vitaminok, gyógynövények, illóolajok, teshelyzet, környezet stb. tartozik.

 

A tudatos álmodás előnyei:

1. Tudatosság

2. Intuíció

3. Szórakozás :)

4. Sorsfordítás

5. Önismeret

6. Mások segítése

Erősen ajánlom mindenkinek aki jogosan úgy érzi, hogy életének egy harmadát átalussza (ebből 8 évet álmodunk átlag...8 évet!)

Várok mindenkit szeretettel.

Időpont: 2022. November 12. 10.00-18.00. (ez a tanfolyam csak 5 évente van megtartva).

Helyszín: Kamilla Életmód Központ, Budapest, 1094. Márton u. 28.

Jelentkezni a tasbognar@gmail.com címen lehet.

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr517956860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása