Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

A Covid intuitív megérzése az óvodában

2020. november 17. 08:41 - Bognár Tas

Kedves Tas!

A nyáron voltam Nálad a Komplex Tanfolyamon, azóta gyakorlom is rendszeresen az összes technikát, amiket pompásan elmagyaráztál.

Kértél tőlünk a tanfolyam végén visszajelzést, és hát most van mit írnom :)

A mostani Covid helyzet, és az óvoda a történet gerince...na meg a férjem hitetlensége...

ovoda.jpg

Az történt, hogy gyakorlásom során megnéztem, egy meditatívabb állapotban (legyünk őszinték, reggeli cigizés közben), hogy hogyan fog alakulni a második hullám. Érdekes volt az érzés: nem pánikot éreztem, hanem a megoldásra való törekvés intenzív érzését. Tudtam, hogy nem lesz baj, ha cselekszünk.

Így hát mondtam a férjemnek, hogy nem kéne visszavinni a lányunkat oviba, és meg kellene oldani logisztikailag. Nagyon nem akarta, azt mondta az lehetetlen.

Így visszakerült az oviba, és hamarosan jöttek a hírek! Egyik napon az egyik anyuka jelentette be a FB csoportban, hogy Covidos lett, utána a másik, utána sorban két dadus, majd az egyik gyerek a csoportban.

Szerencsére kivettük a gyereket az oviból a legelső esetnél. Azóta tegnap be is zárták a csoportokat.

Párom rájött, hogy több lett volna a kára, ha hivatalosan karanténba kell kerüljünk, mert olyan munkát végez, amit nem lehet home-officeban csinálni.

Szóval az intuíció most nagyon bejöt!!! Hasznos!

Köszönöm!!!

Erika

 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr4916288374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása