Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

SPIRITUÁLIS FOGLALKOZÁS GYERMEKEKNEK 2019. október 26-27.-én

2019. szeptember 19. 10:46 - Bognár Tas

Egy felnőtt kísérőnek a foglalkozás ingyenes!

Kedves gyerekek, leendő felnőttek!

Egy olyan foglalkozásra invitálunk Titeket, mely veletek született képességeket segít nagyobb ázsiai mesterek tanításai alapján jobban kifejleszteni (vagy magasabb szintre fejleszteni), gyakorlás által. Igazából nem is tanulunk semmit úgy, mint az iskolában, hanem kipróbálunk nagyon érdekes dolgokat, és meglepődtök majd, mennyi mindenre vagytok még képesek, amiről nem is tudtatok. Ennek a leírásnak a végén kérlek nézzétek/hallgassátok meg a két youtube videót!

Szó lesz az intuícióról, a megérzésekről, az auralátásról, a hivatásunk megtalálásáról (nem csak gyerekeknek), a tudatos teremtésről és a tudatos álmodásról. Ezek mind olyan képességek, melyekkel együtt születtetek, és ezeknek megtartása életetek pozitív megélésében fontos szerepet játszanak.

cute_boy_blue_eyes.jpg

Az auralátásra jóval fogékonyabbak vagytok, mint a felnőttek, és nagyon hasznos az élet nagyon sok területén. Sajnos a felnőttek szeme már nem a régi, ezért Nekik legalább egy hónapig kell gyakorolniuk, hogy színeket is lássanak. Látni fogjátok, hogy a szüleitek mikor fáradtak (sötét aura a test körül), és akkor majd Ti csináltok rendet :) Látni fogjátok, amikor anyu örül a virágnak (rózsaszín aura a test körül), és akkor szedtek egy nagyobb csokrot :)

Az intuíció: megérezni valamilyen lehetőséget, megtudni, hogy valamilyen baj érhet minket. Megtudni, hogy egy vizsgára hogyan készüljünk fel, meglátni, hogy milyen irányban menjen az életünk, és ezt a nagyon fontos képességünket játékos gyakorlatokkal hatékonyan lehet tökéletesíteni.

A tudatos álmodás egyrészt nagyon vicces dolog, de nagyon tudatos „szórakozás” is egyben. Ennek a gyakorlása is igen egyszerű. Lehet álmunkban repülni, mint Harry Potter, lehet bolygóról bolygóra utazni, mint a Kis Herceg, lehet csodás palotákba álmodnunk magunkat, mint egy igazi királylány. És mivel életünknek nagy részét alvással töltjük, érdemes kihasználni a tanultakat.

A tudatos teremtés pedig hatékonyan segít a jövő megalkotásában, hogy olyan irányba mehessen az életünk, amerre igazán szeretnénk, vagy amerre igazán szükséges. Ha jó sportolók akarunk lenni, ha el akarjuk érni céljainkat, ha szeretnénk egy kiskutyát. Természetesen nem biztos, hogy lesz is egy kiskutyánk, mert lehet, hogy a szüleink nem akarják, de a tudatos teremtéssel rájöhetünk, hogy elmehetünk segédkezni egy kutyaotthonba, és még pénzt is kapunk érte :)

Mindezekhez fogunk gyakorolni olyan relaxációkat és meditációkat is, amiket bárhol és bármikor meg lehet csinálni. Nagyon egyszerű, és nagyon megnyugtató.

Ezek nem valamilyen elérhetetlen dolgok, hanem velünk született képességek, melyeket magas szintű mesterektől tanultam Ázsiában 5 éven keresztül, kolostorokban, 20 évvel ezelőtt. Azóta folyamatosan élvezem ennek gyümölcseit az élet minden területén, éjjel és nappal.

A foglalkozáson tanultakat gyakorolni is érdemes, és akkor a velünk született képességek valósággá válnak.

INFORMÁCIÓ SZÜLŐKNEK

Bognár Tas vagyok, akinek fontos a gyermekek tudatosodása és lelki fejlődése. Két nagy gyermekemet is ebben a tudatban neveltem, és most a harmadik, kisgyermekemet szintén tudatosságra fogom ösztönözni játékosan.

Immáron 20 éve gyakorlom és 15 éve tanítom a technikákat főleg felnőtteknek, illetve 5 éve gyermekeket is bevezetek ebbe a teljesen racionális, mégis varázslatosnak tűnő világba. Nem spirituális tevékenység az intuíció, sem a tudatos álmodás, így attól nem kell félni, hogy a két napos tanfolyamon hülyeségekkel fogom etetni a gyermekeket. Tisztán csak ott helyben kipróbálható játékos gyakorlatokról van szó, amit némi elmélet előz meg, gyermekek nyelvezetére alakítva.


A két napos tanfolyam díja: 25.000 Ft (egy kísérőnek a foglalkozás ingyenes).

Életkor: 6 éves kortól.

Helyszín: Éden Felnőttképző Központ (www.edenkozpont.hu)

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Időpont: 2019. október 26-27. 10-16 óráig, óránkénti rövid szünetekkel, és egy ebédszünettel számolva nem megterhelő a tanítás befogadása.

Gyermek látja az aurát: https://www.youtube.com/watch?v=cLc0VyJcRzg

Tanfolyami hanganyag részlet: https://www.youtube.com/watch?v=p8Kgcv-63kU

Várunk mindenkit szeretettel!

Bognár Tas

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr9015129884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása