Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Pszichoinformatika I.

2019. május 09. 15:30 - Bognár Tas

Ezoporta - 2012

PSZICHOINFORMATIKA I.

Másfél évtizede képzek ki embereket tanfolyamaimon, hogyan használhatják intuíciójukat a lehető legpontosabban, ezért biztosan állíthatom, hogy a hatodik érzék egy mindenki számára elérhető, velünk született tulajdonság, melyhez annyi spirituális előélet kell, mint amennyi egy kutyának van, aki tízből kilenc alkalommal érzi meg gazdája hazaérkezését. A témához nem értők számára annyira misztikus, vagy akár nem létező jelenség, mint nomád törzseknek a wifi, vagy a műhold, pedig Tibetben a pszichoinformatikát úgy használják, mint mi az sms-t. Ráadásul körülbelül ugyan úgy is működik!

 

Energia = információ

Talán emlékszünk iskolai fizikatanulmányainkból, hogy 99.99%-ban energiából állunk. Ha az atommag kosárlabdányi lenne, akkor az elektron 26 mérföldre lenne található egy porszem méretében. Közte puszta energiát találunk. Azt is mindenki tudja, hogy 37 fokos konvektorként hőt, molekulákat, atomokat -és azon belül- energiát sugárzunk a környezetünkbe. Minden irányban. A harmadik évezredben pedig már a 10 éves lányom is tudja, hogy minden elektromágneses energián keresztül információ adás-vétel lehetséges. Sőt, azt is tudja, hogy amikor a telefonjával a wifire csatlakozik, az az energia nem csak a falon megy át, hanem a testén is. És nem csak a wifi, de 6 GHz nyomással 160 TV csatorna, az összes URH adás, sok sms stb...áthalad testünkön. Ugyanígy különböző tudati sugárzások is érnek minket, amiket a megfelelő ráhangolódással akárki képes érzékelni, éppen úgy, mint egy rádió adó-vevő: egy hullámhosszra kerülve valakivel, az együttérzésen keresztüli tisztánlátás adott.

auradinamika.jpg

Egy hullámhosszra kerülés folyamata. A felső két képen apa és lánya játék előtt két különböző hullámhosszon van. Az alsó két aurafotón egyértelműen látszik, hogy azonos hullámhosszra kerültek.

 

A hatodik érzék = a tudat érzékszerve

A hatodik érzék, a harmadik szem a tudat, a tudatalatti és a kollektív tudat információit belső képekként érzékelő belső „lelki szem”. Nyilván nem öt érzékszervünkkel látjuk belső képként memóriánkat. Ezért nevezik hatodik érzéknek minden tudati információ látását. És azért nevezték el az ázsiaiak harmadik szemnek. Ugyanígy, amikor álmodunk, főleg tudatalattinkban zajló folyamatokat érzékelünk belső filmekként. Amikor intuícióról beszélünk, akkor a kollektív tudatban hullámzó tudati információkat érzékeljük, megfelelően kikapcsolt tudatállapotban. A probléma csak az, hogy a hatodik érzék a fantázia érzékszerve is egyben!

 

Gondolkodás = fantázia, nemgondolkodás = intuíció

Ruppert Shelldrake kísérlete szerint a háziállatok 10-ből 9 alkalommal azért érzékelik gazdájuk hazaérkezését, mert éppen a „nem-gondolkodás” állapotában voltak. A spontán és a tudatos intuíció (tisztánlátás) legjobban „kutyaüzemmódban” ad abszolút értékelhető eredményt. Tehát nemgondolkodás (meditáció, relaxáció) állapotában vagyunk leginkább alkalmasak érzékelni az „Akasha krónikát”, vagy egy másik lélek aktuális kisugárzásában lévő információkat.

És most kedves férfitársaim: nem azért jobb a női intuíció, mert a nők „kutyaüzemmódban” gondolkodnának! Épp fordítva: agyféltekéjük idegi összekötettése háromszor vastagabb, fejlettebb, ezért tudnak gondolkodás közben érzékelni is! A nők agya 70% szinkront mutat éber állapotban, míg férfiak esetében csak 20-25% szinkron érzékelhető EEG által. Egy meditációs mesternél 98.2%-os szinkront mértek a kísérletben! Tehát meditatív állapotban hatványozottan jobban működik intuíciónk! Emiatt egy 90 éves nőnek annyi lehet az intuíciós tapasztalata, mint egy 270 éves férfinak! Ugyanígy, egy 90 éves férfinak annyi tapasztalata van a megérzésekből, mint egy 30 éves nőnek! Ezért minden értelmesebb férfit megkérnék, hogy mindig kérdezze ki párja véleményét egy komolyabb döntés előtt, és hagyjuk érlelődni megérzését pár napig...biztosak lehetünk benne, hogy háromszor pontosabb információt kapunk. Lehet, hogy néha nem logikus, mert az intuíciónak semmi köze a logikához!

 

Együttérzés = tisztánlátás

Ráhangolódva valakire, vagy egy hiányzó láncszemre, önmagában az együttérzés technikája. A sok éves ázsiai életem során tibetiektől kolostorokban tanult Tong-Len technika ennek mesterműve! A Tong-Len jelentése szó szerint „küldés-fogadás”, mely egy energetikai gyakolat, mely álltal energián keresztül szerzünk/küldünk információt pontosan ugyanúgy, mint egy modem. Egy hullámhosszra kerülve képesek vagyunk -mint rádió adó és vevő- ráhangolódni egy másik pszichoinformatikai „gépre”, és nem csak információ vétel lehetséges, de hackelni, átprogramozni is képesek vagyunk a távoli személyt. De ez itt nyugaton már túl misztikusan hangzik...mint Tibetieknek a wifi vagy a rádiózás. A nyugatiak rendkívül elmaradottak a pszichoinformatika terén, pedig -tanítványaimon tapasztalt statisztika alapján állíthatom- képességük ugyanúgy adott, mint bármely más élőlénynek!

Álljon itt egyik tanítványom visszajelzése: Két hete volt egy rossz érzésem, ami napról napra erősödött a lányommal kapcsolatban. Elhesegettem minden nap, aztán leültem a tanítottakat alkalmazni, a nepáli osztott fókuszt, átnéztem, és az első ami beugrott, hogy méhnyakrák...olyan kilencedik utas a halál érzésem volt, mintha ott tespedne valami...olyan rossz volt hogy csak na! Mondtam neki, hogy menjen el szűrésre...és bejött! És ami a legjobb, hogy csak hámosodás stádiumban volt...totál kész vagyunk a történettől :) Végtelenül hálás vagyok, hogy a tanultakkal megmenthettem a lányomat...nem tudom szavakba foglalni.

Bognár Tas

pszichoinformatika.blog.hu

komment
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr9814816644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása