Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

SPIRITUÁLIS ÉLET

2018. október 18. 11:51 - Bognár Tas

Ezoporta - 2014

Mindenki spirituális életet él!

legtöbbünk ennek szerencsére nincs tudatában!

Az utóbbi évtizedben privát tisztánlátó munkám melléktermékeként rálátással lehettem a hétköznapi emberek (bankigazgatók, celebek, szobafestők, családanyák, politikusok stb stb) problémáira ugyanúgy, mint nemzetközileg ismert spirituális tanítók teljesen „banális” problémáira egyaránt. Talán meglepődtök, hogy egyik közismert barátom, Doreen Virtue ugyanolyan problémákkal küzd, mint férjetek, feleségetek, szomszédotok! Mindannyian spirituális életet élünk! Igen hasonló problémák között őrlődve fejlődünk egyazon irányba!

A „spirituális tanítók” tökéletesek?

Nem! Nincs tökéletes ember! Doreennal heti kapcsolatban vagyunk, segítünk egymásnak, átküldtem ennek a cikknek egy korábbi vázlatát, és menedzserével együtt korrigálva az alábbiakat tudom mondani: „Bármit is gondol bárkiről bárki, az biztosan szubjektív. Nem vagyok tökéletes, de hibáim vezetnek -nagyon lassan- a tökéletesség felé, a fentiek segítségével!” OK. Ez Doreen!

Több más nemzetközi spirituális tanítóval van közvetlen kapcsolatom, és kérlek fogadjátok el, hogy nem többek, és nem kevesebbek, mint itt mindannyian vagyunk!!!

A „hétköznapi ember” tökéletlen?

Nem! Nincs tökéletlen ember! Mindenki egy csiszolatlan gyémánt! Mindenki csiszolódik. Ez a spirituális élmények lényege, a csiszolódás! És most kérnék minden szkeptikust és spirituális bioezovega „tökéletes” embert, hogy figyeljen a következő sorokra!

Vajon milyen instant spirituális fejlődésben volt része annak a bebörtönzött gázszerelőnek, aki elrontotta, és felrobbant a ház Vácott, családostul? Másodpercek alatt többet élt át, mint ezer képmutató meditáció! Vajon mit él át egy ember spirituálisan, lelkileg, aki betépve elgázol egy villamosmegállónyi embert? Mennyire lesz felébredett az a lélek, aki a poklok poklát éli át???

Sem Ő nem tudja, hogy spirituálisan fejlettebbé vált, sem az Őt kövekkel hajigáló spirituálisok nem tudják, mennyire fejlettebb lett az átélt élmények által!

A spirituális élet nem a spirituális tanfolyamokon keresendő! Azok csak eszközök az úton!

A spirituális élet napi 24 órában megadatott, és észre sem vesszük..néha csak utólag konstatáljuk! A tanfolyamok arra valók, hogy elsajátítsunk bizonyos technikákat..de ettől nem leszünk spirituálisabbak másoknál! Azonnal átlátom a „spirituális” téveszmében, egómocsárban hempergő malacokat, és higgyétek el nekem kérlek...ha egy kupacba raknám ezt a sok spirituális testet, lélektelenül, egy komplett budapesti kerületet megtöltene 14 emelet magasan!

A spirituális élet napi szinten jön szembe! Mindenki spirituális életet él! Mindenki meghökken saját hülyeségén, meghökken saját bölcsességén, meghökken saját Jézus mivoltán, saját Buddha mivoltán stbstb. Ez a meghökkenés, ez a felismerés, ez a megvilágosodás, ami valóban spirituális fejlettség felé visz! Ez a tapasztalat, ez az átélés, ez az Önismeret!

Nagyon fontos lenne felismernünk, hogy párunk, ellenségünk, a sarki csöves vagy a sarki üzletember semmiben nem különbözik tőlünk! Mindannyian ugyanazon a szinten vagyunk, mindannyian ugyanolyan spirituális felismerésekben részesülünk, csak NAGYON más módon!

Bognár Tas – 2014 Április - Ezoporta

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7114308553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása