Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Gyermekáldás megérzése

2018. május 08. 12:28 - Bognár Tas

Kedves Tas!
 
A  tanfolyamot  követően  különösen az auralátás gyakorlás szerzett nagyon sok és boldogsággal teli élményt, de a napokban egy intuíciós meglepetésben is volt részem.
pregnant-woman2.jpg
 
Öt gyerekes barátnőm hetek óta küzdött rosszullétekkel, mivel 43 éves elmúlt már, így senkiben fel sem merült, hogy újabb gyermekáldás elé néz. Mivel tudott arról, hogy a tanfolyamodat követően gyakorolom a tanultakat, ezért megkért, hogy segítsek kideríteni, hogy mi is húzódhat meg a mindennapos rosszullétei  hátterében, mert háziorvosa egyenlőre nem talált magyarázatot, és a kivizsgálásra még várakozni kellett. Kérését követően alkalmaztam a tanult intuíciós technikát, és meglepetésemre egy szaladó kisfiú képe tűnt fel a belső képernyőmön. Nagyon meglepő volt az élmény, és utólag be is igazolódott, hogy barátnőm várandós a hatodik gyermekével, és valóban kisfia született.
 
 
Másik élmény:
 
Könyvelő vagyok, de szabadidőmben foglalkozom masszírozással. Egyik kolléganőm masszírozása közben felmerült a kérdés, hogy esetleg gyereket várhat és segítsek megmondani, hogy ez valóban így van-e. Mivel nem vagyok sem gyakorlott látó, sem pedig más, ezért csak arra hagyatkozhattam, hogy masszírozás közben, már korábban is tapasztalva, egy hullámhossz alakul ki a páciens és köztem. Egy kis elcsendesedés után egy zöldellő fa képe jelent meg a belső látómezőmben. Ez számomra azt jelentette, hogy a páciens testében egy apró kis élet bújik meg. Ez később be is igazolódott, ikerterhessége volt.
 
 
Üdvözlettel: Margit
komment
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr2813899692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása