Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Két intuíciós sztori

2017. november 28. 13:39 - Bognár Tas

Kedves Tas!

Megosztanék rögtön két intuíciós sztorit.

child-in-car.jpg

Autóval mentünk, hátul a gyerekek. Megálltunk egy benzinkútnál kajáért, és volt egy megérzésem, hogy körbe kell járnom a kocsit, mert valami nem stimmel. Majd látom, hogy nem volt hiába, mivel a hátsó ajtó, ahol a gyerek ült, nem volt rendesen bezárva, ami az autópályán 120-nál nem túl egészséges.

Másik, hogy soha nem szoktak a falunk szélén rendőrök állni, de valahogy volt egy érzésem, hogy most be kell kötnöm magam, mert mintha lenne ellenőrzés. És természetesen ott voltak...ismétlem: sosem szokott ott rendőr ellenőrizni.

Bevallom, hogy a tanfolyam előtt attól féltem, hogy az intuíció gyakorlása veszélyes lehet, mert esetleg olyan dolgokat is fogok látni, amiket nem akarok. Ám rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van!

Az intuíció gyakorlása olyan hasznos, mint gyengén látónak a szemüveg!

Köszönök mindent!

Endre

komment
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr3013400367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása