Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

INTUÍCIÓ - TISZTÁNLÁTÁS - TONGLEN Online Tanfolyam

2020. május 04. 14:17 - Bognár Tas

Május 30-31-én Skype segítségével

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
 
A Tisztánlátás Tanfolyam két napja tartalmazza az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem! Terapeutáknak pedig szinte "kötelező", hiszen mélyebb rálátást kaphatunk a vélt problémák mögött meghúzódó okokra.
 
Bognár Tas 16 éve gyakorolja, használja főállásban és 12 éve tanítja az intuíció és a tisztánlátás alapvető és professzionális technikáit. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmények pozitív értelemben drasztikusak, spirituálisan sokkolóak, és igen nagy önbizalmat adnak a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.
 
Az Intuíció egy spirituális felkészültséget nem igénylő, hétköznapinap mondható folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk tapasztalni intuíciónk javuló minőségét minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után életmódunkká válik, mivel a tanfolyamon a tisztánlátás komolyabb gyakorlataira is kitérünk.
 
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!
 
A Tonglen egy tibeti együttérzés technika, melynek mellékhatása a mélyebb, tökéletesebb tisztánlátás. Ez egy energetikai tehnika, melyet tibeti mesterek évezredek alatt fejlesztettek tökéletessé, és szerencsém volt Észak-Indiában Chamtrul Rinpoche mesteremtől elsajátítani. A Tonglen nem csak egy egyszerűnek látszó intuíciós tehnika! Annál sokkal részletesebb, mélyebb tisztább, mint amilyen technikákkal korábban találkoztam, ezért tanítom ezt a speciális gyakorlatot. Ráadásul a Tonglen tudatos környezeti hatásra is képes, amivel már súrolja a "mágia" felsőbb határait, még akkor is, ha tudjuk, hogy semmi sem természetfeletti, minden teljesen természetes.
 
Az intuíció a tisztánlátás és a Tonglen felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi szituációkra, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, spontán intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segítik a technikák ugyanúgy, mint mások vélt problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.
 
Részleteket a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon olvashat bővebben.
 
Jelentkezés: tasbognar@gmail.com
 
Ár: 25.000 Ft a két napra.
 
Helyszín: Skype
Időpont: 2020. Május 30-31. (mind két napon 10-18 óráig)
komment
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr8915659292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása