Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

SPIRITUÁLIS FOGLALKOZÁS GYERMEKEKNEK

2018. december 01. 11:39 - Bognár Tas

Ezúttal egy felnőtt kísérőnek a foglalkozás ingyenes!

Kedves gyerekek, leendő felnőttek!

Egy olyan foglalkozásra invitálunk Benneteket, mely veletek született képességeket segít nagyobb ázsiai mesterek tanításai alapján jobban kifejleszteni (vagy magasabb szintre fejleszteni), gyakorlás által.

Szó lesz a megérzésekről, az auralátásról, a hivatásunk megtalálásáról (nem csak gyerekeknek), illetve a tudatos teremtésről, mert ezek mind olyan képességek, melyekkel együtt születtetek, és ezeknek megtartása életetek pozitív megélésében fontos szerepet játszanak. Az intuíció: megérezni valamilyen lehetőséget, megtudni, hogy ha a kutya harapni akar, megtudni, hogy egy vizsgára hogyan készülj fel, megtudni, hogy milyen irányban menjen az életünk.

kisgyermek.jpg

A tudatos teremtés: a felismert irányok segítségével, tudatos technikákkal irányítsuk, hogy milyen módon végződjön a vizsga, ne ugasson a kutya, a jövőnk pedig a megtervezett módon történjen meg.

Roxfortban Harry Potter pontosan ugyanezt tanulta.

Ez nem valamilyen elérhetetlen dolog, hanem velünk született képesség, melyeket magas szintű mesterektől tanultam Ázsiában 5 éven keresztül, kolostorokban.

A foglalkozáson tanultakat gyakorolni is érdemes, és akkor a velünk született képességek valósággá válnak.

Az oktató, Bognár Tas -szintén szülő-, akinek fontos a gyermekek tudatosodása és lelki fejlődése. Immáron 20 éve tanítja a technikákat főleg felnőtteknek, és négy éve gyermekeket is bevezet ebbe a teljesen racionális, mégis varázslatosnak tűnő világba.

Tanfolyam díja: 14.000 Ft (egy kísérőnek a foglalkozás ingyenes).

Életkor: 6 éves kortól.

Helyszín: Van Egy Hely központ – VIII. Rökk Szilárd utca 11.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Időpont: 2019. Január 26. 10-16 óráig, óránkénti rövid szünetekkel, és egy ebédszünettel számolva nem megterhelő a tanítás befogadása.

Gyermek látja az aurát: https://www.youtube.com/watch?v=cLc0VyJcRzg

Tanfolyami hanganyag: https://www.youtube.com/watch?v=p8Kgcv-63kU

Várunk mindenkit szeretettel!

Bognár Tas

komment
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr4514376157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása