Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

A JÓSÁG

2018. október 18. 09:11 - Bognár Tas

Ezohírnök - 2009

JÓSÁG LELKÜNK ÁLLAPOTÁNAK GYÜMÖLCSE

Több tíz ezer lélek auraelemzése után biztosan mondhatom: rossz ember nincs! De jó sem! Jobb állapotunkban jobban működünk, és ez fordítva is igaz: mintha a jóság csak egy előzmények függvényében megnyilvánuló jelenség lenne...egy önmagában nem létező dologról, inkább talán jelenségről beszélünk...

Lelkünk gyümölcsfájának öntözése biztosan a jóság gyümölcsével ruház fel minket!

Sötét aura sötét gondolatot és cselekedetet eredményez

Azt hiszem teljesen természetes, ha valaki testi, lelki és szellemi szinten alulműködő munkát végez, vagy bármilyen külső hatás energetikailag lehúzza, akkor negatív állapotba kerülve „rosszul működik”! Ez nem jelenti azt, hogy az illető rossz ember! Csak rossz passzban van!!!!!

vizer_elott_es_utan.jpg

(Vízér negatív hatása az első fotón, majd a sugárzás eliminálása utáni képen látszik: az aura magához tért).

Egy oxfordi kísérlet röviden:

1.) Tesztalany a telefonfülkében tapasztalja, hogy pénzét elnyeli a gép. Ez után, fülkén kívül egy beépített ember elhasal, mindene kiborul. Tesztalany nem segít!

2.) Tesztalany a telefonfülkében pénzt talál, majd a fülkén kívüli beépített ember elhasal, mindene kiborul. Tesztalany nagy vehemenciával segít! Összerakja a bevásárolni valót, felsegíti a hölgyet stb.

Tehát a jó ember lett rossz, vagy a rossz ember lett jó? Nem, nincs jó és rossz ember, csak aktuális állapota tesz jóvá vagy rosszá bármilyen élőlényt!

A JÓSÁG NAGYON SZUBJEKTÍV

Hitler jónak gondolta magát, amikor pusztított, és ugyanígy a tibeti szerzetes jónak látta magát felgyújtani...mint ahogy sok tanár ebben a pillanatban is jónak látja felpofozni a gyereket. „Ahol megjelenik a jó, ott megjelenik a rossz is” című taoista mondás olyan igaz...

Valaki azt gondolja, hogy a válással való családpusztítás a jó megoldás, más azt gondolja, talán ha dolgoznánk magunkon...

MEGOLDÁS

Tudnunk kell, hogy minden véleményünk túlzott mértéket vett, ha: túl hideg van, túl meleg van, túl sokan vannak a metrón, túl szürke minden, mindenki túl izé...ilyenkor belvilágunk túlzásai vetítődnek ki, majd hazaérve, tudhatjuk, hogy most nem kéne túlgondolnunk semmit sem! Több lesz a kára mint a haszna!

Tudjuk, hogy ha bármilyen szinten kielégítjük lelkünk, akkor pozitív állapotba kerülünk...tegyünk érte! Tegyünk másokért is, közvetlen környezetünkben...megéri!

Bognár Tas - 2009 - Ezohirnok.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7514306971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása