Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

ENERGETIKAI HATÁSOK AZ AURÁRA

2018. október 09. 15:45 - Bognár Tas

Astronet - 2012

ENERGETIKAI GYÓGYÁSZATOK BIZONYÍTOTT HATÁSA AZ AURÁRA

Eddig sosem látott képi bizonyítékokat tár elénk auraszakértőnk az energetikai gyógyászatok aurára gyakorolt hatásairól. Bár ismerjük, tapasztaljuk, esetleg tanultuk és gyakoroltuk is, de aurafotókon még nem láthattuk a kézzelfogható eredményt.

Magyarországon először az Astronet hasábjain mutatjuk be a világon egyedülálló kutatási eredményeket! Jelenleg nyugaton elvetjük általában az energetikai gyógyászatok jelentőségét, de ne feledjük, hogy nyugaton sokáig az energia puszta léte is misztikusnak számított. Newtont is támadták emiatt nem túl régen, mint ahogy Nicola Teslát is bolondnak nézték, amikor előállt a váltóárammal, vagy a rádiózás elméletével. Hát mit szóltak volna száz éve a mai hullámtermészetű információs technológiákhoz (TV, rádió, radar, lézer, röntgen, vezeték nélküli hálózatok stb)? Az energiagyógyászat, a telepátia, és egyéb misztikusnak tartott természeti jelenség nyilvánvalóan nem természetfeletti, egyszerűen csak ma még „hiedelem” a köztudatban.

Mint tudjuk, az aura hullámtermészetű energia. Azt is tudjuk fizika óráink unalmasabbnak ítélt óráiról, hogy minden test legnagyobb részben energia, hiszen az atom -mely felépít minden fizikai testet, élőt és élettelent- 99%-ban hullámszerű energiából áll. Ha az atommag légy méretű lenne, akkor tőle 150 méterre lenne az elektron, pici porszemként. Közöttük puszta energia található, nagy mennyiségben. Tehát talán meglepő, de bizonyított tény, hogy testünk 99%-a energia. Így az aura nem csak testünk kisugárzása körülöttünk, hanem egész lényünket átszövő szubatomi szintű fizikai valóság. Az energiagyógyászatok minden fizikai és „ezoterikus” formája erre a hullámtermészetű „szubtilis testre” hat. Mindegy, hogy sugárkezelésről beszélünk, vagy fényterápiáról, esetleg kristályterápiáról, Reikiről vagy Pránáról. Ezek mind energiák, hullámok, frekvenciák. Mint a napozás: hullám, frekvencia, energia. Minden ehhez hasonló hatás kihat egész lényünkre testi-lelki-szellemi szinten a testünket átszövő energetikai téren keresztül.

 

Reiki kezelés előtt, közben és után

reiki.jpg

Ez a sorozat egy indigó felnőttről készült, aki a Japánból származó Reiki típusú kézrátételes gyógyászattal kezelte magát mindössze 15 percig. Bár egy teljes kezelés másfél órás, és általában beteg emberekre szokták alkalmazni, de így is jól láthatóak a kezelés közbeni és utáni változások. Az első fotón racionális aggodalmakat láthatunk a test jobb oldalán. A második fotó éppen 15 perces önkezelés után készült azonnal, tehát még kezelés közben láthatjuk, hogy a koronacsakra kis gömbök formájában aktivizálódott, és ezen keresztül „lehívta” a zöldes gyógyító energiát. A feszültség jobban láthatóvá válik, „kipukkad”. A harmadik fotó már a kezelés után 45 perccel készült, az aura visszatért eredeti alapszínéhez, viszont jól látható, hogy a nagyon rövid lokális Reiki kezelés hatására a piros helyett univerzális fehér töltés érvényesült. A hölgy aggodalmai teljesen megszűntek, aurája némiképp világosabb lett, bár ha igazi beteg lett volna, és nem csak aggodalmakat kezel, akkor nyilván nagyobb változáson ment volna keresztül, mint azt a következő fotókon láthatjuk.

 

Tibeti energetikai gyógyászat

elemzes_tong_len.jpgA Tibetből származó energetikai gyógyászat a meglehetősen lemerült aurát körülbelül 2 perc alatt majdnem teljesen feltöltötte, energetizálta. Az aurát -mely érzelmi, gondolati mezőnek is nevezhető, esetleg egyenesen a lélek testének is hívhatjuk- kifényesítette, ezért a sötét gondolatok és érzések helyett kicsit világosabban láthatja már problémáit, az élet adta természetes akadályokat könnyebben megoldhatja. A koronacsakra gyönyörűen aktivizálódott, ezzel megnyílva az intuícióra és az életet betöltő szinkronicitásra. A legmagasabb ibolya frekvencia került a fej körüli gondolati „glória” területére, ezzel gondolkodása is konstruktívabb lett. És mivel a testet közvetlenül áthatja az energia nem csak sejt, de atomi szinten, ezért váll körüli izomgörcsei is azonnal megszűntek. Nagy valószínüséggel belső öngyógyító mechanizmusai is több energiát kaptak a kezelés hatására.

 

Kristályterápia

kristalyparna_elott_es_utan.jpg

Ezen a sorozaton igen jól látszik mennyire erősek energetikailag azok a kristályok, melyeket mi felnőttek egyszerű kavicsoknak tartunk, a gyerekek viszont bolondulnak érte ösztönösen. Az első fotón jól látszik, hogy szakadozott az aura, gyenge és fakó, kiterjedése kisebb mint kellene. A hölgy az auraelemzésen számára személyre szabottan javasolt pár kristályt valóban elkezdte magánál hordani, a megfelelő helyekre téve azokat. Mindössze két hét után megcsináltuk a kontrollfelvételt, és nem csak a fotón volt látható, hogy a hölgy kicsattan az energiától. Szó szerint felvillanyozódott. Kisugárzása nem csak fényesebb lett, de harmonikus rendezettséget is mutat, így gondolatai is optimistábbak és rendezettebbek lettek, és az aura az eredeti narancsos alapszínéhez tért vissza.

 

Földsugárzás megszüntetése

vizer_elott_es_utan.jpg

Bár ezen a sorozat látszólag nem konkrétan az energetikai gyógyászat témakörébe tartozik, mégis mivel látható a geodéziai sugárzások megszüntetésének gyógyító hatása, ezért érdemes beszélnünk róla. Kliensem egy éve járt orvostól kezdve természetgyógyászon át szinte mindenhova, hogy megtudja, minek köszönhető folyamatos fejfájással járó nagymértékű energiahiánya. Molekuláris szinten nem volt semmi kimutatható (vérkép stb), és még a Voll-diagnosztika sem tudott érdemben kimutatni semmit, hiszen nem jött a lemerült hölgy kezéből szinte semennyi energia.

Az auraelemzés más módon közelíti meg a problémát, és azonnal tudható volt, hogy a hölgy ágya alatt hármas vízér kereszteződés van éppen a feje alatt. Megkértem, nézesse meg a lakását egy radiesztéziával foglalkozó szakemberrel. A gyanú bebizonyosodott, megtették a szükséges intézkedéseket, leárnyékolták a sugárzást. Három héttel később kliensem energikusan „betáncolt” egy újabb elemzésre, nagyon hálás volt hogy megszűntek energetikai problémái, és láthatóan jóval világosabb lett az aura, a legmagasabb frekvenciák kezdtek aktivizálódni, emiatt kicsit a föld felett is érezte magát pár méterrel. Mint látható a fej körül, éppen „rózsaszínben látja a világot”.

Egyéb hatások az aurára

Természetesen szinte végtelen energetikai hatásról beszélhetnénk, de ebben a cikkben nem áll módunkban minden kutatási fotót bemutatni. Az aura, mint testi, lelki és szellemi kisugárzás alapvetően állandó, mégis bizonyos részei folyamatosan változnak a különböző hatásokra, vagy negatív, vagy pozitív irányban. Bármilyen testi, lelki vagy szellemi energiával töltjük, annál világosabb, élettelibb, vibrálóbb lesz. Ezért nagyon nem mindegy mit eszünk…nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is!

Bognár Tas - 2012 Május - Astronet

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr9714292095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása