Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Intuitív Terapeuta Kurzus 2017. 04. 15-16.

2016. december 09. 07:45 - Bognár Tas

A kurzus célja, hogy olyan tudást, gyakorlatokat és tapasztalatokat adjon át, ami hozzátesz mind a segítő munkájának minőségéhez, mind pedig a segített egyén életének mélyebb megértéséhez. Intuíció nélkül, lelki elemzés nélkül, tisztánlátás nélkül a terapeuta mozgástere korlátozottabb.

A kurzus nem csak spirituális terapeutáknak ajánlott! Érdemes pszichológusoknak, orvosoknak, állatorvosoknak, pszichiátereknek, emberekkel foglalkozó tanítóknak (pedagógus, óvónő stb.) is elvégezni a kurzust, ha komolyabban és mélyebben szeretnének segíteni másokon.

Az utóbbi több mint egy évtizedben több tíz ezer embert elemeztem Ázsiában, kolostorokban tanult technikákkal, illetve tanítom is több mint tíz éve a gyakorlatokat. Szeretném minden tudásomat átadni, és ez egy ritka alkalom erre.

Fogunk beszélni az intuícióról, az auráról, a mélyebb állapotfelmérésről, bizonyos tibeti technikákról, melyeket egyetemeken, főiskolákon, vagy OKJ-s képzéseken nem tanítanak. Velünk született képességeinket fogjuk elméleti és gyakorlati jelleggel újraéleszteni, és azt hatékonyságunk növelésére, magunk és mások segítésére fogjuk tudni sikeresen alkalmazni.

Várok minden igazi segítőt szeretettel!

A foglalkozás időpontja: 2017. Április 15-16., mind a két napon 10-18-ig.

Helyszín: Budapest, VI. Dessewffy u. 53. (www.soterklub.hu)

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

www.auraszakerto.hu

www.pszichoinformatika.blog.hu

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr3512034575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása