Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Üdvözöllek!

2016. március 01. 07:14 - Bognár Tas

A Pszichoinformatika egy általam kitalált szó, mely összefoglalja azokat a tibetiektől (is) tanult tudati technikákat, amiket gyakorlok és tanítok több mint egy évtizede.

Korábban informatikus voltam, és rá kellett jönnöm, hogy tudatunk hasonlóképpen használható, mint egy számítógép. Energián keresztül információt lead (távolbahatás), felvesz (intuíció), tárol (teremtés) és még sok egyéb nagyon érdekes képessége van, melyről itt Nyugaton tudomásunk sincs.

head-eeg.jpg

Ennek a blognak röviden a célja, hogy ismerőseim, barátaim és tanítványaim tapasztalatait osszam meg az ismeretlen tudat alternatív felhasználásaival kapcsolatban. Több mint 15 éve alkalmazom auraelemzéseken, és tanítom tanfolyamokon ezt a mindenkivel veleszületett "csodát". Biztosan állíthatom, hogy az intuíció tökéletesítésére mindenki képes, viszonylag egyszerű, hétköznapi gyakorlatokkal.

Ebben a blogban szó lesz intuícióról, önszuggesztióról, tudatosságról, meditációs technikákról, távolbahatásról, tisztánlátásról, álmokról, tudatos álmodás technikáiról, kutatásokról és mindarról, amit jelenleg fedezünk fel tudatunkkal kapcsolatban.

Amennyiben bármilyen fenti témában volt tapasztalatod, kérlek rövid üzenetben oszd meg velem a tasbognar@gmail.com címen! Tanfolyamokra és elemzésekre ugyanezen a címen lehet jelentkezni.

Hívni a 06 30 8501124-es számon lehet

Kellemes utazást a tudat ismeretlen területein!

Bognár Tas

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr88431210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása