Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

TISZTÁNLÁTÁS (INTUÍCIÓ) TANFOLYAM VAKOKNAK

2019. augusztus 23. 08:06 - Bognár Tas

Az esszenciális intuíció és megérzések tökéletesítése ázsiai gyakorlatokkal (egy kísérőnek ingyenes)

Körülbelül 15 éve tanítom a tisztánlátást, melyet megérzéseknek, intuíciónak is hívunk, és három féle tanítvány tipus van, az érdeklődést tekintve. Vannak akiket csak izgat a téma, vannak akik önmegvalósításra vagy tudatosságra szeretnék használni a tanultakat, és vannak akiknek szükségük van a gyakorlatokra életük során. Ezen belül vannak tűzoltók, orvosok, tőzsdések, mentősök, tanárok, sportolók, rendőrök, írók és még sorolhatnám...egészen a világtalan, vak emberekig.

Nem túl sok, talán egy tucat vak tanítványom volt, és konzekvensen állították, hogy legalább akkora szükség van a hatodik érzékükre életük során, mint a fehér botra, azzal a különbséggel, hogy tudatunk térben és időben is képes távolabb "látni". A bot nem.

intuitive_mind.png

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes tudatosan fejleszteni, újraéleszteni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodunk!

A tisztánlátás felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális tisztánlátásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a Tong-len technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.

A tisztánlátás technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Volt már tanítvány rendőr, polgármester, sebész, informatikus, divattervező, gyógyító, híres zenész, a pszichológia professzora stb. Gyakorlatilag minden szakmából találunk sikeres tanítványt, mivel a tibeti Tong-len gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során. 

A téma nyugaton ugyan elcsépelt és meglehetősen ismeretlen terület, ám keleten annyira hétköznapi, mint itthon az sms, mivel az intuíció is hullámokon keresztüli adás-vétellel történő információs lelki „technológia”. A pszichoinformatikát évek óta több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Öt éves ázsiai életem során tanultam mestereimtől, és az alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állítottam össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus voltam, ezért egyszerűen, érthető nyelvezetben adom át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig némileg ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

A tanfolyamra jelentkezni a tasbognar@gmail.com címen lehet.

Helyszín: Budapesten (helyszín megtalálása folyamatban).

Időpont: 2019. szeptember 21-22. Mindkét napon 10-17 óráig.

A tanfolyamon egy kísérőnek a részvétel ingyenes!

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7415020172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása