Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Egy érdekes megérzés rövid története

2019. július 30. 13:29 - Bognár Tas

Szia Tas!

Szeretném visszajelezni a megérzésémet azzal az eltűnt személlyel kapcsolatban, aki eltűnt. A férjem kollégája tűnt el, és még a kocsiját sem találták. A szombat délutáni intuíciót már némileg gyakoroltam, amikor a férjem beszélt az úriember eltűnéséről. Nagyon rossz érzésem lett, valami nagyon nem stimmelt Vele kapcsolatban.

coma-hospital-1280x720.jpg

Amikor vasárnap kezdődött a tanfolyam, kicsit zaklatottan jeleztem Neked, mi történt, és mit érzek. Te is megnézted kicsit, és Te sem voltál benne biztos, hogy él-e vagy sem, de Te is valami komolyabb problémára éreztél rá, mintha itt valaminek vége lenne.

Most kaptam a hírt, hogy agyvérzést kapott, és 7 óra után találtak rá. Azóta éber kómában van, és csak a szemét tudja mozgatni 50-50%-ban.

Röviden ennyi...

Minden jót kívánok!

Andi

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr6714987038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása