Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Pszichoinformatika II.

2019. május 19. 03:27 - Bognár Tas

Ezoporta - 2012

PSZICHOINFORMATIKA II

Tudatos Teremtés

Az Ezoporta előző számában már volt szó a pszichoinformatika „vételi” lehetőségeiről, azaz az intuícióról. Most nézzük át milyen lehetőségeink adottak testünk és tudatunk átprogramozására, életünk megváltoztatására, vagy más tudatok pozitív értelemben vett hackelésére, gyógyítására. Mint korábban informatikus szakember, a pszichoinformatika energetikai alapjai számomra nem ezoterikus kérdések! Öt éves ázsiai tanulmányaim sorány tibetiektől tanult technikákat adok át tanfolyamaimon, és tapasztalatom, hogy a pszichoinformatika alkalmazására mindenki képes!

 

Energiatestünk informatikailag programozható

Testünk 99%-ban energiából áll, és minden elektromágneses töltéssel információ adás, vétel és tárolás lehetséges, éppen ugyan úgy, mint egy számítógéppel, vagy egy távirányítóval. Memóriánk tele van olyan információkkal, melyeket tudatlanul -főleg gyerekkorban- installált belénk környezetünk. Viselkedésünk, szokásaink, gondolkodásmintáink és megoldási struktúráink legkevésbé sem a mienk: legnagyobb százalékban környezeti hipnózisnak köszönhető! Gyermekkorban agyhullámaink legnagyobb része a hipnotikus tartományban rezgett, és bármit tapasztaltunk, azt tudatunk egy az egyben elraktározta mint egy program, és máig a különböző élethelyzetekben ezek a programok futnak le önkéntelenül.

Szerencsére a tudat lehetőségeivel foglalkozó tibetiek már évezredekkel korábban rájöttek, hogyan tudunk mély meditatív (hipnotikus) állapotban átprogramozni olyan berögződéseket, melyek számunkra hátráltatóak, vagy kifejezetten károsak. Ugyanezen meditatív, vizuális technikákkal új „programokat” is tudunk „installálni” tudatunkba, melyek aztán mindennapi életünkben fizikailag is megjelennek. Ezt nyugaton önszuggesztiónak, önhipnózisnak nevezik.

 

A programnyelv a vizualizáció és az érzelmi töltet

Tudatunk képekkel, vizualizációval kommunikál a lélekkel, és a lélek érzelmekkel kommunikál a tudattal. Mondhatjuk úgy is, hogy a vizualizáció a frekvencia, és az érzelmi töltet az amplitudó, mely a képi frekvenciák erősségét sokszorozza, erősíti, tudatunkban mélyebbre installálja. Természetesen a hétköznapi megerősítések is működnek némileg (pl. kiválóan érzem magam, egyre szebb vagyok stb), de a tudatunk, tudatalattink sokkal hatékonyabban programozható, ha azt meditatív, hipnotikus állapotban tesszük. Ázsiai életem során eltöltöttem hosszabb-rövidebb időt thaiföldi és tibeti kolostorokban, és világossá vált számomra, hogy amit mi nyugaton meditációnak hívunk, az kicsit más, mint amit a mesterek a hétköznapokban alkalmaznak. Itthon kicsit görcsös, és álszent, ázsiában egyszerű és természetes formáit találtam, melyek bárki számára könnyedén elsajátíthatóak.

Régi minták átprogramozása, vagy új programok installálása tehát meditatív állapotban történik, érzelmi töltettel erősített vizualizációval. Üljünk le kényelmesen, lazítsuk el testünket egészen addig, míg kézfejünket nem kezdjük el nehezebbnek, majd könnyebbnek érezni. Ez jelzi, hogy már nagyjából megfelelően mély állapotba kerültünk. Ez után pontosan, és erősen negatív érzelmekkel párosítva vizualizáljuk azt a negatív élethelyzetet, amit át szeretnénk majd programozni. Tudassuk magunkkal, hogy ez már a múlt! Majd egy-két nagyobb lélekzetvétellel egyszerűen engedjük el, fújjuk ki magunkból ezt a múltat, biztosan tudva, hogy a következő hetekben tett vizualizációs gyakorlatunkkal az újonnan installált tudatalatti program fog futni mindennapjainkban. Ezt követően naponta minimum kétszer (reggel és este) szintén mélyen módosult meditatív állapotban, erősen pozitív érzelmekkel átitava vizualizáljuk azt az új viselkedésformát, amit szeretnénk megtapasztalni életünkben. Határozottan biztos vagyok abban, hogy ez mindenkinek sikerül, ha olyan új programot installál, amit valóban szeretne magáénak tudni, és nem lehetetlen azt a hétköznapokban kivitelezni. Például ha valaki nehezen kel, és reggelente nem képes magát rávenni egy frissítő tornára, vagy nem tud lefogyni, és az egészséges életvitelt megtartani, akkor 1-2 héten belül, a megfelelő önprogramozással ezt a múltnak tudhatja be. Tapasztalat viszont, hogy nem elég általában az 1-2 hét! A régi minták visszatérnek idővel, ezért érdemes újra és újra nekülni vágyaink installálására egészen addig, míg véglegesen sikerül a gyerekkori mintáktól megszabadulni, és az új, tudatos mintákat már mindennapi életünk részévé tettük

 

Energiatestünk információkat sugároz

Minden idegszálunkkal, mely elektromágneses töltéseket érzékel és közvetít a körülöttünk lévő tér és agyunk/tudatunk/lelkünk között, folyamatosan rezgéseket bocsájt ki környezetünkbe. A tibeti Tong-Len gyakorlat, melyet évek óta tanítok, az együttérzésen keresztül nem csak információ fogadására képes (intuíció), de kiválóan alkalmas arra is, hogy információt sugározzunk energián keresztül környezetünkbe. Eddig mindannyian némileg tudatlanul és akaratlanul manipuláltuk energiánkon keresztül környezetünket, mostantól pontosabban tudjuk a minket körülvevő világot pozitív értelemben befolyásolni.

Az Ezoporta következő számában ezzel a témával folytatjuk a Pszichoinformatika lehetőségeit.

 

Bognár Tas

pszichoinformatika.blog.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr2214833334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása