Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

INTERJÚ AZ AURALÁTÁSRÓL

2018. október 10. 13:54 - Bognár Tas

Interjú az auralátásról

- Szabad szemmel is látod az aurát? Ez valami különleges adottság, vagy bárki képes rá?

Igen, látom az aurát, auraelemzéssel és fotózással foglalkozom főállásban. Továbbá tanítom is az auralátást, és eddig minden tanítványom képes volt már a tanfolyamon meglátni a legegyszerűbb rétegeket, tehát mindenki képes rá a megfelelő technika elsajátításával a megfelelő körülmények között.

auralatogyermekrajza.jpg

Gyerekek még látják az aurát, amit a mellékelt gyerekrajz jól mutat. A rajzot az anyuka hozta el, kielemeztem belőle az apukát, és minden stimmelt, tehát bizonyított, hogy nem csak firkálásról van szó.

- Mi is az aura? Miből "tevődik össze"?

Az aura egyszerűen csak kisugárzás. Mindennek van aurája. A konvektort hőként "pirosnak" érzékeljük, a növényekét zöldnek látjuk, a levegő frekvenciáját pedig kéknek látjuk nagyobb koncentrációban. AZ emberi aura hőből, párolgásból, illatból, hangból, gondolatokból és érzelmekből tevődik össze. Kézzel a hőjét, szemmel a fényét érzékeljük. Rétegeket szoktak megnevezni itt nyugaton, de keleten, ahol tanultam, nem annyira foglalkoznak a rétegek megnevezésével manapság. Az biztos, hogy a test közvetlen közelében lézerkékes bioenergia látható, tágabb részeiben a tudati aktivitás kap helyet, félkarnyi távolságban már inkább a tudatalatti érzékelhető, és egy kar távolságra a kollektív tudatba csatlakozunk. De ez nem teljesen igaz így, mivel az aura nem 3 dimenziós. A kollektív tudat ugyanúgy átszövi az egész aurát, ahogy a tudatalatti a tudatot.

- Mennyire állandó a színe, illetve ha változik, mi idézi ezt elő?

Annyira állandó, mint a földet körülvevő levegő színe: alapszínként tartós, de a föld közvetlen közelében az emberi tevékenységek mértékében változik folyamatosan (szmog). Tehát az aura különböző érzelmek és gondolatok hatására folyamatosan változik, de a külsőbb rétegek (tudatalatti) egyre tartósabbak, míg a kollektív tudati mező teljesen tartósnak látszik.

- Mitől van egyáltalán színe?

Színe nincs semminek, így az aurának sem. De frekvenciája mindennek van, és ezt a szemünk színekként érzékeli, bőrünk hőként, orrunk illatként, és a gondolkozó és érző lényeknél gondolatként és érzelmekként fogjuk fel a kisugárzás ezen részeit.

- Milyen információkat közöl az aura mérete, színe, egyéb jellemzői?

Az embereknél testi, lelki és szellemi információkat képes közölni. Gyengébb kisugárzás esetén (alvás, betegség, nyugalmi állapot) kisebbnek és gyengébbnek látható, míg aktivitás esetén nagyobb a látható réteg. Színei utalhatnak testi pontokon betegségekre, blokkokra, vagy túlműködésre. Lelki és szellemi aktivitás mivoltát fedik fel a "hangulatszínek", míg az egyén alapszíne a személyiséget tárja fel, akár tudatos az, akár tudat alatti.

- Hogyan különböztethető meg, hogy mi mutatja a személyiséget, és mi az aktuális hangulatot?

A személy alapszíne lassan mozgó, míg a hangulatszínek gyorsabban vibrálnak, lüktetnek. Viszont amikor az ember elvörösödik a dühtől, a teljes aura elborulhat, és ilyenkor a piros erőteljes vibrálásán látszik, hogy nem alapszínről van szó.

- Hogyan állapíthatók meg az aurából egészségi problémák, illetve visszatérő/huzamosan fennálló sorsproblémák gyökere?

Ebben auralátók észrevételei némiképp eltérnek. Van aki az aurában véli látni, van aki belső látással érzi meg a betegség meglétét és gyökerét. Ugyanígy van ez a sorsproblémákkal, mindegy mikori annak gyökere, az aura mindent tud - ebben hasonlít a hypnoterápiában ismert tapasztalatainkhoz, ahol a múltba képes "látni" a delikvens.
Aktuális problémák viszont ténylegesen megmutatkoznak az aurában: gyulladás, fájdalom, szexualitás hiánya, felső légúti gyengeségek, migrén, vérkeringési problémák, stb.

- Hogyan gyógyíthatók a betegségek, hogyan oldhatók meg a problémák az aurára ható módszerekkel? Az eredmény mennyire lehet tartós?

A testi változások hatással vannak az aurára, és az aurában létrehozott hatások meglátszanak a testben. De jellemző általában (nem mindig), hogy az aurában tett változtatások inkább betegségmegelőző hatásúak, ezért kialakult testi betegségeket már testi úton érdemes megoldani, de ezzel párhuzamosan sosem szabadna megfeledkezni közben a lélek és a tudat gyógyításáról sem. Mégis, saját tapasztalatból tudom, hogy sportolásból adódott, akkut gerincsérvet Prána Nadival meg lehet gyógyítani, és ezt nem csak én, de hasonló sportban sérült sporttársaim is igazolnak!


A lelki és szellemi problémák viszont kifejezetten megoldhatóak aurakezeléssel (Reiki, Prána, Bioenergetika, Kristályterápia, Pszichoterápia, Pozitív állítások és pozitív gondolkozás).
Az eredmények pedig annyira tartósak, amennyire tartós a terápia, mélységében viszont annyira, amennyire valóban megváltozott például egy gyásszal kapcsolatos gondolkodásmódunk, mivel az aura gondolataink és emlékeink teljes tárháza.

- Honnan tudhatjuk, melyik aurafotós gép ad reális eredményt?

Onnan, hogy egy aurafotós géppel ülünk szemben, és nem egy webkamerával. A 40 évig fejlesztett Progen Auracamera technológiáját félig sikerült ellopnia egy a feltalálónál dolgozó német fiatalembernek (emiatt kitoloncolták Amerikából a hatóságok), és sajnos már Magyarországon is találkozhatunk webkamerás "aurafotózással", főleg a plázákban, amit arról is fel lehet ismerni, hogy csak egy szenzor tartozik hozzá, Polaroid fotót nem készít, és az elemzés 20 perces. A valódi fotó jóval több információt árul el...és ha valaki látja is az aurát, akkor arról egy napon át is lehet beszélni. Csak azért szoktam egy órás elemzést adni, mert körülbelül ennyit tudunk megjegyezni egy alkalommal. Aki hetedik alkalommal jön el hozzám, még mindig új dolgokat hall.

- Emberi kapcsolataink milyensége hogyan tükröződik az aurában?

Olyan sokféleképpen, hogy ez itt leírhatatlan, de megpróbálom rövidre fogni. Jobb (érzelmi) agyféltekénkkel ellentétes oldalon alakulnak ki tartósabban a kapcsolati hatások, így a test baloldalán egy lyukként jelentkezik a szakítás, gyász vagy elhidegülés. Az őszinte szeretet rózsaszínként mutatkozik meg a jobb agyféltekénél és a szív tájékán, míg a szexuális töltetű szerelem pirosabb, és inkább az alhas tájékán vibrál. Babás mamáknál és unokás nagymamáknál rózsaszín jelentkezik tartósabban, de apáknál csak hangulatszínként

- Az aurában leképződött blokkok akadályozhatnak-e minket kapcsolatainkban, céljaink elérésében, a harmonikus egészségi és lelkiállapot elérésében/fenntartásában?

Az aura jelenségei tökéletesen passzolnak a pszichológia eddigi ismereteihez (bár jóval több dolog van benne, amit a pszichológia még nem fedezett fel), így amit eddig a pszichológiából ismerünk a fenti kérdésekkel kapcsolatban, az mind igaz az aurára vonatkozólag is.
Tömören: testi-lelki-szellemi táplálékaink határozzák meg testi-lelki-szellemi állapotunk, és ezek jövőjét. Az aura nem egy tőlünk független dolog, ezekkel tökéletes kapcsolatban van, így az aura önmagától nem változik, kizárólag csak mi vagyunk felelősek mindenért, ami az aurában történik. Az "energiavámpírnak" mi tesszük ki magunkat, a szakításért mi is felelősek vagyunk, mi ülünk a számítógép előtt, és utána mi nem kompenzáljuk annak negatív hatásait.

Bognár Tas - 2009 Astronet

Szólj hozzá!
Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr614293865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.