Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TON-GLEN TANFOLYAM SZEPTEMBERBEN

2017. szeptember 11. 15:40 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 6.000 Ft

Időpont: 2017. Szeptember 23-24., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Van Egy Hely spirituális központ. 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Megéreztem az őzikét út közben

2017. augusztus 16. 13:32 - Bognár Tas

Kedves Tas!

Megosztom Veled a történetem:

Út közben éreztem, vezetés közben, ahogy éppen intuíciót gyakoroltam, meditatív állapotban, megéreztem, hogy egy őzike fog elém ugrani.

ozike.jpg

Lelassítottam, és tényleg elém ugrott! Ha nem lassítok, akkor lehet beesik a szélvédőn! Nem tudom hogy éreztem meg...nem mindennapi eset...

Javaslom mindenkinek a gyakorlást!

 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

PSZICHOINFORMATIKA TÁBOR 2017 SZEPTEMBER

2017. július 31. 16:12 - Bognár Tas

PSZICHOINFORMATIKA

TÁBOR ÉS ELVONULÁS

Bognár Tas vezetésével

Vendég előadó: Balogh Béla, Huszti Sándor

2017. Szeptember 28 - Október 1.

 

AURALÁTÁS - TISZTÁNLÁTÁS - TUDATOS ÁLMODÁS - TUDATOS TEREMTÉS TÁVOLBAHATÁS - JÓGAÓRÁK - MEDITÁCIÓS, RELAXÁCIÓS TECHNIKÁK HIVATÁS MEGTALÁLÁSÁNAK TECHNIKÁJA

Az abszolút gyakorlati, kiscsoportos tábor sokadjára kerül megrendezésre, mégis más, mint a korábbiak, mivel itt igyekszem átadni azokat a tanításokat is, amiket kolostorokban kaptam nagymestereimtől, de még nem mutattam meg ezeket teljesen.

A négy nap alatt számos életre szóló hasznos technikát sajátítunk el, és próbálunk ki a gyakorlatban. Intenzíven vesszük át és gyakoroljuk több tanfolyam egymással összefüggő anyagát, és amire általában a hétvégi tanfolyamokon nincs lehetőség: nap közben a folyamatos gyakorlás folyamán felmerülő kérdésekkel kapcsolatban tudunk konzultálni! Ahogy a kolostorokban gyakoroltam, mestereimmel.

Tapasztalatok szerint a táborban elhangzott és gyakorolt technikák RENDKÍVÜL megemelik a tudatosságot, a hétköznapi intuíciót, és a hangulatállapot önkontrollját! Az elsajátított, begyakorolt technikák alkalmasak a problémák megoldására, problémák gyökereinek feltárására, szokások megváltoztatására, energiák irányítására...és még ennél is sokkal több... (pl. hivatásunk megtalálásának technikája, érzelmi életünk töltése, testi, lelki és szellemi gyakorlatok...).

Az elvonulás menete alapjaiban: reggeli frissítő jógagyakorlatok után előadás és gyakorlat, majd az ebédet követően ismét egy újabb jógaóra után, ahol konkrétan gyakorlati energetizálás történik, újabb előadás és gyakorlat lesz vacsoráig. A jóga foglalkozásokhoz jógamatracok kell hozni!

Bognár Tas több évtizede főállásban alkalmazza, és 15 éve folyamatosan tanítja sikeresen az 5 éves ázsiai élete során tibetiektől tanult technikákat.

Balogh Béla közismert spirituális tanító, író és mérnök. Így hozzáállása a spiritualitáshoz, vagy méginkább a tudathoz sokkal precízebb, mint más tanítóknak.

Huszti Sándor önismeret oktató és párkapcsolati szakember. Önismeretet, önismereti gondolkodást és gyakorlatokat, meditációt, képességfejlesztést és problémamegoldást tanít évtizedek óta főállásban.

 

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

CSÜTÖRTÖK

 

14.00-14.30 Érkezés

14.30-15.00 Tábor ismertetése – ismerkedés, bemutatkozás

15.00-15.30 Alapgyakorlatok ismertetése Szieszta - szabadprogram

15.30-17.00 Balogh Béla – Tudatosság és teremtés

19.00-20.00 Vacsora

20.00 Ismerkedési est, tábortűz

 

PÉNTEK

 

7.30-8.30 Hatha Jóga – Napüdvözlet és Pranayama

8.30-9.30 Reggeli

10.00-12.30 Tisztánlátás Tanfolyam

13.00-14.00 Ebéd

14.00-15.00 Szieszta - szabadprogram

15.00-15.45 Jóga

16.00-18.30 Huszti Sándor – Pozitív párkapcsolat megteremtése

19.00-20.00 Vacsora

20.00 Beszélgetés - szabadprogram

 

 

SZOMBAT

 

7.30-8.30 Hatha Jóga – Napüdvözlet és Pranayama

8.30-9.30 Reggeli

10.00-12.30 Tudatos Teremtés Tanfolyam

13.00-14.00 Ebéd

14.00-14.45 Anapanasati - Vipassana - Sétáló Meditáció

15.00-15.45 Jóga

16.00-16.30 A Nepáli Lista (Teljes feltöltődés, Hivatás megtalálása stb)

17.00-18.00 A Nepáli Lista elvonultan való gyakorlása

19.00-20.00 Vacsora

20.00 Film vagy beszélgetés

 

 

VASÁRNAP

 

7.30-8.30 Hatha Jóga – Napüdvözlet és Pranayama

8.30-9.30 Reggeli

10.00-12.30 Tudatos Álmodás Tanfolyam

13.00-14.00 Ebéd

14.30-15.30 Auralátás Tanfolyam

16.00-16.30 Záró-kör, tábor vége

 

 

EGYÉB TUDNIVALÓK

 

A TÁBOR IDŐPONTJA:

2017. Szeptember 28 – Október 1. Csütörtök 14 órakor kezdünk, és vasárnap délután 5.00-kor végzünk.

 

A TÁBOR HELYSZÍNE:

2365 Inárcs, Honvéd utca 73. http://bagolyvaretterem.hu/vendeghaz

 

SZÁLLÁS:

A vendégház 2, 3, 4, 5, 6 ágyas szobákkal biztosít kényelmes és nyugodt pihenést vendégei számára. Szükség esetén pótágyakat is elhelyezünk.

 

- Meleg vizes élménymedence

- Szabadtéri medence (szezonálisan működő)
- Infra szauna
- Finn szauna
- Banánfákkal övezett trópusi hangulatú pihenőtér

- Ingyenes WiFi használat

- Szobában törölköző bekészítés

 

ÉTKEZÉS:

A tábor helyszínén félpanziós ellátás biztosított

 

A TÁBOR DÍJA:

68.000 Ft/fő, mely tartalmaz 100.000 Ft értékben több tanfolyamot, napi két jógaórát, autentikus szállást, és egy életre szóló élményt, sok hasznos gyakorlattal!

 

JELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG:

Jelentkezni a tasbognar@gmail.com címen lehet, 40.000 Ft előleget utalva.

 

 

VÁRUNK SZERETETTEL!

Bognár Tas, Balogh Béla, Huszti Sándor

Szólj hozzá!

Komplex Tanfolyam augusztus 5-6 - Soter Klub

2017. június 28. 08:55 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Augusztus 5-6., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Soter Klub (www.soterklub.hu). VI
. Budapest, Dessewffy u. 53.

Bognár Tas
www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN Tanfolyam Júliusban

2017. június 26. 10:19 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Július 15-16., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Van Egy Hely spirituális központ. 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Megláttam lányom problémáját

2017. június 22. 11:05 - Bognár Tas

Kedves Tas,

A következő történt, ami intuíciós tapasztalatnak tökéletes: megéreztem mi a kislányom bepisilésének a valódi oka.

crying_girl.jpg

Hajnalban arra ébredtem, hogy sír, mert megint bepisilt éjszaka. Megnyugtattam Tonglennel, közben "ránéztem", hogy mi lehet a bepisilés oka, ami már hetek óta tartott. A megnyugtatás tökéletesen sikerült, majd 1-2 percen belül beugrott, hogy valami az oviban nem stimmel, és az bentalvással kapcsolatos...ennél több információ csak annyi volt, hogy reggel fel kell hívnom az ovónőt...és éreztem, hogy elegendő információm van a probléma megoldására.

Reggel, amikor felhívtam az ovónőt, kiderült, hogy a lányom minden délután az oviban lefektetéskor bejelenti, hogy pisilnie kell, és tényleg pisilt. Majd amikor visszafektették, minden nap, bejelenti, hogy megint dolga van a wc-n, és tényleg.

Namost valójában kialakult nála egy mentális rutin, hogy a lefekvés, az egyenlő a pisiléssel.

Ezután megoldottam, hogy lefekvés előtt menjek érte az oviba, és két nap alatt megszűnt a bepisilés!!!

Nem kellett orvoshoz, vagy pszichológushoz vinnem, hanem ez a pár perces tisztánlátás meditáció, megmentett egy nagyobb tortúrától, nem csak engem, de a lányomat is!

Köszönöm Neked, és a Mestereidnek a tanítást, magamnak pedig köszönöm, hogy gyakorlok rendesen. Gyakorlás nélkül ez nem lett volna lehetséges!

Legjobbakat!

Cecilia

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN Tanfolyam Júniusban

2017. május 09. 13:15 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Junius 3-4., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Van Egy Hely spirituális központ. 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!

Apám megérezte, több száz kilométer távolságból, hogy baj van velem

2017. március 23. 08:05 - Bognár Tas

Szia Tas!

Kértél intuíciós történeteket a FB-on, ezért a számomra legfontosabbat osztanám meg veled. Ha ez nem intuíció, akkor semmi.

sk8_accident.jpg

Még kamasz srác voltam, amikor egyik este, egy sport balesetnek köszönhetően megsérült a bokám. Hazabicegtem a barátaimmal, és nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a fájdalomnak, mert nagyon sok balesetem volt már, igen jó a fájdalomtűrő képességem. Annyira, hogy még le is tudtam feküdni aludni, pedig mint később kiderült, eltört a bokámban egy nagyon fontos csont.

És itt jön a történet érdekessége. Kb. éjjel 3 körül beront az apukám teljesen izgatott állapotban a lakásba, és felébreszt, a következő azonnali kérdéssel: "nincs bajdod? minden rendben?". Nem értettem, mit keres ott, hiszen kétszázvalahány kilométerre volt Budapesttől, és nem szokott csak úgy éjjel berontani ilyen kérdésekkel a lakásba, ráadásul éppen akkor volt taxisblokád, tehát teljesen lehetetlen helyzetben és időben toppant be a lakásba.

Egy rövid pár másodpercig mondtam, hogy nincs semmi probléma, de nagyon gyorsan kiderült, hogy iszonyatosan fáj a bokám. Akkor már rájöttem, hogy ez a boka bizony eltört.

Apám gyorsan bevitt a sűrgösségire, ahol a röntgen után kiderült, hogy egy kicsi, de nagyon fontos csont tört el, majd a doki azt mondta, hogy ha most apám nem vitt volna be azonnal a korházba, egészen biztosan ferdén nőtt volna véglegesre a lábfejem, befelé kanyarodott volna, hiszen még növésben voltam.

Sosem felejtem el azt a hajnalt, hiszen apám megmentette a lábamat...és azon a hajnalon látta meg, hogy dohányzom...de ez egy másik történet..

Köszönöm, hogy megoszthattam!

Botond

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN TANFOLYAM 2017. 04. 29-30. - "Van Egy Hely" Központ

2017. március 22. 14:56 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Április 29-30., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Van Egy Hely spirituális központ. 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Intuitív diagnózis beteg macskám problémájának feltárására

2017. március 02. 11:48 - Bognár Tas

Kedves Tas,

Küldök egy sikeres történetet, ami kifejezetten jól passzol a blogodba, remélem érdemesnek találod, hogy megoszd másokkal. A macskám problémájának gyökerét sikerült intuitíve teljesen pontosan megállapítanom!

coughing-cats.jpg

Nem véletlenül Banditának hívják, és egyre gyakrabban kezdett tünetezni, mintha asztmás lenne. Elvittem a dokihoz, többször is, de sajnos a dokinál nem produkált éppen semmit, ezért nem tudta megmondani az orvos, hogy igazából mi a baja.

Otthon tanácstalanul álldogáltam, majd kicsit kételkedve önmagamban, de nekiálltam a tanfolyamon tanultak minden részét bevetni, mert már máshoz nem tudtam nyúlni...és végülis amúgysem árthatok Banditának azzal, hogy intuitíve átnézem.

Leültem kényelmesen, mély meditatív állapotba került a Nepáli Osztott Fókusszal (természetesen a szükséges illóolajok, kristályok, gyógyteák stb társaságában), és mondhatni, hogy szinte azonnal beugrott két dolog. Egyik, hogy ez nem asztma, hanem valamilyen orrüreg, vagy valami más üreges probléma, és folyamatosan az lebegett lelki szemem előtt, hogy "sinus"...pedig nincs nagy orvosi tapasztalatom, közgazdász vagyok... A másik -már logikusan megmagyarázható- ötletem támadt még, hogy fel kéne venni videóra, amikor éppen agonizál Bandita.

Három ilyen felvétellel elmentem újra a dokihoz, aki mindenben visszaigazolt, elmagyarázta ezt a sinus-problémát, majd azt mondta, hogy "miért nem nekem jutott eszembe ez a videó ötlet???"

Én teljesen ledöbbentem, mennyire pontos volt az intuícióm...erre tényleg nem számítottam!

Gondoltam megosztom vele az intuíció jelentőségét, amivel biztosan kiegészítheti tanult tudását, de inkább hagytam. Nem mertem átmenni spirituálisba...sajnos. Pedig annyira örülnék, ha minél többen használnák intuíciójukat, mert tényleg hihetetlenül működik, ha az ember gyakrabban gyakorolja.

Köszönök mindent!

Szia!

Alexa 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio