Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Apám megérezte, több száz kilométer távolságból, hogy baj van velem

2017. március 23. 08:05 - Bognár Tas

Szia Tas!

Kértél intuíciós történeteket a FB-on, ezért a számomra legfontosabbat osztanám meg veled. Ha ez nem intuíció, akkor semmi.

sk8_accident.jpg

Még kamasz srác voltam, amikor egyik este, egy sport balesetnek köszönhetően megsérült a bokám. Hazabicegtem a barátaimmal, és nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a fájdalomnak, mert nagyon sok balesetem volt már, igen jó a fájdalomtűrő képességem. Annyira, hogy még le is tudtam feküdni aludni, pedig mint később kiderült, eltört a bokámban egy nagyon fontos csont.

És itt jön a történet érdekessége. Kb. éjjel 3 körül beront az apukám teljesen izgatott állapotban a lakásba, és felébreszt, a következő azonnali kérdéssel: "nincs bajdod? minden rendben?". Nem értettem, mit keres ott, hiszen kétszázvalahány kilométerre volt Budapesttől, és nem szokott csak úgy éjjel berontani ilyen kérdésekkel a lakásba, ráadásul éppen akkor volt taxisblokád, tehát teljesen lehetetlen helyzetben és időben toppant be a lakásba.

Egy rövid pár másodpercig mondtam, hogy nincs semmi probléma, de nagyon gyorsan kiderült, hogy iszonyatosan fáj a bokám. Akkor már rájöttem, hogy ez a boka bizony eltört.

Apám gyorsan bevitt a sűrgösségire, ahol a röntgen után kiderült, hogy egy kicsi, de nagyon fontos csont tört el, majd a doki azt mondta, hogy ha most apám nem vitt volna be azonnal a korházba, egészen biztosan ferdén nőtt volna véglegesre a lábfejem, befelé kanyarodott volna, hiszen még növésben voltam.

Sosem felejtem el azt a hajnalt, hiszen apám megmentette a lábamat...és azon a hajnalon látta meg, hogy dohányzom...de ez egy másik történet..

Köszönöm, hogy megoszthattam!

Botond

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN TANFOLYAM 2017. 04. 29-30. - "Van Egy Hely" Központ

2017. március 22. 14:56 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Április 29-30., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Van Egy Hely spirituális központ. 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Intuitív diagnózis beteg macskám problémájának feltárására

2017. március 02. 11:48 - Bognár Tas

Kedves Tas,

Küldök egy sikeres történetet, ami kifejezetten jól passzol a blogodba, remélem érdemesnek találod, hogy megoszd másokkal. A macskám problémájának gyökerét sikerült intuitíve teljesen pontosan megállapítanom!

coughing-cats.jpg

Nem véletlenül Banditának hívják, és egyre gyakrabban kezdett tünetezni, mintha asztmás lenne. Elvittem a dokihoz, többször is, de sajnos a dokinál nem produkált éppen semmit, ezért nem tudta megmondani az orvos, hogy igazából mi a baja.

Otthon tanácstalanul álldogáltam, majd kicsit kételkedve önmagamban, de nekiálltam a tanfolyamon tanultak minden részét bevetni, mert már máshoz nem tudtam nyúlni...és végülis amúgysem árthatok Banditának azzal, hogy intuitíve átnézem.

Leültem kényelmesen, mély meditatív állapotba került a Nepáli Osztott Fókusszal (természetesen a szükséges illóolajok, kristályok, gyógyteák stb társaságában), és mondhatni, hogy szinte azonnal beugrott két dolog. Egyik, hogy ez nem asztma, hanem valamilyen orrüreg, vagy valami más üreges probléma, és folyamatosan az lebegett lelki szemem előtt, hogy "sinus"...pedig nincs nagy orvosi tapasztalatom, közgazdász vagyok... A másik -már logikusan megmagyarázható- ötletem támadt még, hogy fel kéne venni videóra, amikor éppen agonizál Bandita.

Három ilyen felvétellel elmentem újra a dokihoz, aki mindenben visszaigazolt, elmagyarázta ezt a sinus-problémát, majd azt mondta, hogy "miért nem nekem jutott eszembe ez a videó ötlet???"

Én teljesen ledöbbentem, mennyire pontos volt az intuícióm...erre tényleg nem számítottam!

Gondoltam megosztom vele az intuíció jelentőségét, amivel biztosan kiegészítheti tanult tudását, de inkább hagytam. Nem mertem átmenni spirituálisba...sajnos. Pedig annyira örülnék, ha minél többen használnák intuíciójukat, mert tényleg hihetetlenül működik, ha az ember gyakrabban gyakorolja.

Köszönök mindent!

Szia!

Alexa 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

Sajnos nem hallgattam az intuíciómra...

2017. február 28. 13:03 - Bognár Tas

Szia Tas!

Kérted, hogy osszak meg intuíciós sztorikat, hát itt egy anti-történet, ami annak tanulságául szolgál, hogy hallgassunk az intuíciónkra, mert komolyabb, fatális eseményektől menthetjük meg magunkat.

Görögországban, egy öböl partján élveztem a napsütést, éppen ebéd után voltam, meglehetősen ellazulva. Csak néztem, ahogy a hajósok -helyiek és turisták- egymás után jönnek-mennek a tengeri csónakázásból.

diningonthebeachy.jpg

Egy fiatal páron akadt meg a szemem, ahogy a két kisgyerekkel mennek le a vízhez. Valami miatt rátapadt a szemem erre a családra, és egy nagyon erősen rossz érzés fogott el. Még nem tudtam miért.

Majd amikor beültek a csónakba mentőmellény nélkül, azonnal felpattantam, mert összeállt a kép, és biztos voltam benne, hogy ebből baj lesz. Aztán inkább nem rohantam oda, nem kiabáltam oda, mert már sokszor rámszóltak, hogy ne avatkozzak bele mindig mindenbe. Inkább a fiamnak adtam kiselőadást, hogy "na ezt nem szabad csinálni".

A rossz érzésem mégsem múlt el, majd amikor kb. 2 óra múlva több mentőautó érkezett a partra, újra felerősödött bennem a kép, hogy az egyik gyereknek baja lett. El is mentem a helyszínről, kavarodtak bennem az érzések és a gondolatok.

Másnap a helyiektől megtudtam, hogy a kishajó felborult, és az egyik gyerek elsüllyedt. Tudom, nem egy vidám történet, de nagyon mély nyomot hagyott bennem. Tanulságként szeretném mindenkinek átadni ezt a tapasztalatot, mert igenis hallgassunk az intuíciónkra, hiszen akár életet is menthet!

Hamarosan írok még történetet, mert van még pár, csak kérted, hogy legyek rövid, és hát így sikerült.

Szia,

Emese

 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN TANFOLYAM 2017. 03. 18-19. - Soter Klub

2017. február 14. 10:13 - Bognár Tas

AURALÁTÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNLÁTÁS, TONG-LEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével.

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, az Intuíció, a Tisztánlátás és a Tong-len tanfolyamokat is egyben! Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott, terapeutáknak pedig szinte "kötelező" a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, hogy végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Ára: 22.000 Ft (a két nap külön is elvégezhető)
Ismétlőknek a két nap 5.000 Ft

Időpont: 2017. Március 18-19., mind két napon 10-18-óráig.

Helyszín: Soter Klub (www.soterklub.hu). VI
. Budapest, Dessewffy u. 53.

Bognár Tas
www.pszichoinformatika.blog.hu
https://www.youtube.com/watch?v=LZYvFgyVPs8

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Megálmodtam párom húgának jövőbeli foglalkozását

2017. február 13. 14:10 - Bognár Tas

Szia Tas!

Tegnap nagyon meglepődtem, amikor egy régi ismerősöm éppen arról beszélt, hogy a húga most gyógypedagógiát tanul. Tényleg hihetetlen, ugyanis hónapokkal korábban megálmodtam.

beauty.jpg

Az álom lényegi része az volt, hogy odalép hozzám, bemutatkozik, és a neve mögé illeszti, hogy "gyógypedagógus vagyok". Ezt nem értettem, hiszen más volt a foglalkozása korábban, és elhesegettem az álom lényegét, mint általában szoktam tenni.

De tegnap én is lesokkolódtam, majd az ismerősöm is. Talán azért lehetett ez az álom, mert gyakorlom -néha- a Nálad tanultakat (intuíció), de mint említetted, a lélek szeme nem csak nappal működik, hanem éjszaka is (álmok). És így van!

Így saját hivatásunkkal kapcsolatban is álmodhatunk? Beleláthatunk a jövőbe éjszaka is? Gondolom igen...

Megyek az áprilisi Tudatos Álmodás tanfolyamodra!

Öleléssel: Márta

Szólj hozzá!
Címkék: alomvilag

Újra gyakorló intuitív orvos tapasztalatai

2017. január 25. 09:37 - Bognár Tas

Kedves Tas!

Azért írok, hogy elmeséljem Neked tapasztalatomat a gyakorlás fontosságával kapcsolatban, esetleg inspiráljam tanítványaidat, milyen jó élmény, ha kisebb szünet után újra elkezdik gyakorolni az intuíciós technikákat.

doctor_intuition.jpg

Kicsit zilált életem van, sok a rendelés, a család, az ünnepek...tehát kicsit kizökkentem a gyakorlásból, és mintha csökkentek volna az intuíciós tapasztalataim, amivel gondolom nem mondtam újat.

Ahogy kicsit csendesedett az életem, ismét komolyabban vettem a technikák gyakorlását, és némileg meglepődtem, hogy mennyire gyorsan megyek mélyebb tudatállapotba, illetve még azt vettem észre, hogy már nem is kell nagyon "nullára" kerülnöm, hogy pontosodjon az intuícióm. Egyszerűen érzem az agyamon, a fejemben, hogy már relaxált, meditatív állapotban vagyok. Igaz, már évek óta csinálom a technikákat, amiket Tőled tanultunk, nyilván ennek is köszönhető, hogy rutinosabb lettem...

A minap beszéltem egy barátommal, és miután letettem a telefont, elkapott egy érzés, hogy az apukája most fog meghalni. Másnap meghalt! Néha meglep, hogy mennyire működik az intuícióm. Ugyanígy tapasztalom, hogy ha nem gyakorlok, akkor ismét kicsit "vakon" teszem a dolgaimat, vagy meglepődök történéseken, amiket megérezhettem volna, ha gyakorlok.

Tehát rá kellett jönnöm, hogy ez egy olyan képesség, ami ugyan velünk született, de életben kell tartani gyakorlással! Írok még tapasztalatokat a közeljövőben!

Üdvözlettel,

Nándi

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

Megéreztem unokám létezését

2017. január 12. 07:17 - Bognár Tas

Kedves Tas!

Kérted, hogy a tanítványok osszák meg veled intuíciós élményeiket, hát itt az én történetem:

pregnant_woman_generic.jpg

Röviden: megéreztem unokám létét, megéreztem, hogy a lányomnak gyermeke van, és a továbbiak még inkább meglepőek voltak a számomra...

Egy könnyfakasztóan unalmas és introvertált vasárnap jött a kommunikációs pingpong mester lányom látogatóba, és mielőtt az információs cunamival védtelen arcomat újra verbális masszázzsal illette volna, következetesen orvosoltam volna a problémát egy ilyen alkalmakra bevetett pohár borral, hátha lenyugszik.

Most először történt meg, hogy nem éreztem jó ötletnek. Hirtelen beugrott, hogy gyermeke lesz, vagy már van is. Tehát egy cigi és bor most az unalmas vasárnapokhoz képest sem jó ötlet.

Odafordultam mint az elszabadult porszívó, és úgy rákérdeztem, hogy van-e gyereke, mint egy feszült harmadnapos buszsofőr.

A válasz természetesen igen volt! Erősen kifejezhetetlenül csodaboldog nagypapa lettem :)

És a végére a habos krém a történettortán: mikor megszületett az unokám, pont ugyanúgy nézett ki, mint ahogy hirtelen láttam!

Nagyon érdekes és felfoghatatlan, hogy az intuíció mennyire működik!

Üdvözlettel:

Nimród

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

Intuitív fuvarozó

2017. január 08. 11:53 - Bognár Tas

Kedves Tas!

Kérted, hogy osszak meg tapasztalatokat az online intuíciós tanfolyamod után. Eltelt egy kis idő, mire rávettem magam, és most is nagy néhány fontosabb történet jut az eszembe.

camion.jpg

Mióta a nepáli osztott fókuszt rendszeresen gyakorlom vezetés közben, sokkal nyíltabb minden érzékszervem. Sokkal gyakrabban történik meg, hogy megérzem, ki fog az autópályán kivágni elém, tehát már előre lassítok, mert érzem, hogy előzni akar, vagy valami hülyeséget fog csinálni.

Gyakrabban érzem hol lesz rendőr, sebesség-ellenőrzés, vagy bármi, ami problémát okozhatna.

Erre egy jó példa: este mentem dombosabb, erdősebb utakon, és egy lefele lejtőn lett egy rossz érzésem, konkrétan megéreztem, hogy állatok fognak elém futni, ezért fékezni kezdtem ösztönösen. Pár másodperc után egy csorda futott keresztbe az úton. Biztosan beléjük hajtottam volna a lejtőn teljes súlyommal, ha nem hallgatok a megérzésemre.

Máskor pedig induláskor az volt az érzésem, hogy a szerszámkészlet nem teljes. Ezért átnéztem, és igazam volt, a keresztkulcs hiányzott egy kolléga figyelmetlensége miatt. Beraktam, elindultam, és aznap valóban szükségem is volt rá egy csere miatt. Ha ezt nem érzem meg, akkor a semmi közepén találom magam órákra talán.

Egy utolsó sztori, amiről igazából ez az üzenet megírása eszembe jutott: megéreztem egy balesetet előttem a pályán, ami még meg sem történt, így könnyedén el tudtam kerülni, hogy átmenjek az előttem levő három autón. Na ez azért érdekes, mert ugye említetted, hogy valójában bioradarok vagyunk, veszünk sokféle információt a tudatunkkal. Erre pár napja olvasom, hogy a Tesla kocsik már képesek előre hanggal jelezni, ha baleset fog történni...nyilván a lézeres radarjaikkal teszik ezt. Hát most úgy érzem magam, mint egy Tesla, csak nagyban :)

Azt biztosan állíthatom, hogy a technikák, amiket gyakorlok, életmentőek az utakon!

Legjobbakat!

Endre

 

Szólj hozzá!
Címkék: intuicio

AURALÁTÁS - TISZTÁNLÁTÁS DEBRECENBEN

2017. január 08. 10:49 - Bognár Tas

AURALÁTÁS – TISZTÁNLÁTÁS DEBRECENBEN

Elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével

A Komplex Tanfolyam két napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés, illetve a Tisztánlátás tanfolyamokat is egyben! A tanfolyamról a www.auraszakerto.hu oldalon olvashat bővebben, vagy a www.pszichoinformatika.blog.hu oldalon tekintheti át tanítványok visszajelzéseit. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első két óra után eldöntheti, végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja főállásban és évek óta tanítja az auralátást és a tisztánlátás tibeti technikáját. Több tízezer kliensének auráját elemezte az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

A tanfolyam ára 18.000 forint, és mindkét napon 10-18 óráig tart.

Cím: 4033, Debrecen, Szoboszlói út 20.

Szervező, érdeklődni itt: Cseri Melinda
30/ 308-4232 és 52-722-737
melinda@netform.hu

www.auraszakerto.hu/tanfvisszajelzesek.doc

tasbognar@gmail.com
www.auraszakerto.hu
pszichoinformatika.blog.hu

Szólj hozzá!
Címkék: tanfolyamok

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu