Pszichoinformatika

A végtelen tudat ismeretlen területei.

Találd meg a hívatásodat, és segíts a gyermekednek is ebben!

2017. október 24. 15:31 - Bognár Tas

TALÁLD MEG HIVATÁSODAT, ÉS SEGÍTS A GYERMEKEDNEK IS EBBEN!

Előadók: Tamás Cecília, Bognár Tas

Előadóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az emberek segítése, lelki fejlődése, tudatosodása terén.

Miért nincsenek a helyükön az emberek? Miért nem azzal foglalkoznak, amit szeretnek? Miért robotolnak? Miért nem találják a hivatásukat? Hiszen Konfuciusz ie. 500 évvel ezelőtt megfogalmazta:

Ha megtaláltad a hivatásod, soha többet nem kell dolgoznod”

Tehát hivatásod megtalálása felér egy lottó ötössel, sőt, még annál nagyobb nyereségre teszel szert, hiszen aki a hivatását végzi: teste, lelki és szellemi szinten egyaránt nyertes.

Az emberek többsége csak bolyong, sodródik a világban, és egyáltalán nem találja a hivatását, vagy csak többszöri nekifutásra, sokadik pályamódosítása után leli valódi feladatát.

Egyáltalán nincs szükség, hogy éveket, évtizedeket töltsük a keresgéléssel, pályatévesztéssel pazaroljuk az energiát. Már gyerekkorban meg lehet, illetve érdemes megtalálni, ahhoz, hogy tudatos felnőtt válhasson belőlünk.

Az előadás célja: minél több szülőhöz, és rajtuk keresztül gyermekeikhez eljusson, a releváns, több évtizedes gyakorlaton alapuló tapasztalati tudás, ahhoz, hogy időben megtalálják a megfelelő utat, hivatást. Ezt az előadást a pályaválasztás előtt állóknak, pályamódosításra készülőknek ajánljuk, illetve azoknak a tudatos szülőknek, pedagógusoknak, akiknek fontos a gyerekek megfelelő ütemű tudatosodása, egészséges lelki fejlődése.

Az előadás során olyan technikák, gyakorlatok megismerésére van lehetőség, melyet a résztvevők, az előadás után azonnal tudnak alkalmazni, és tovább is tudják adni.

Előadás: 2017. 11.17. 19.00-20.30

Helyszín: Van Egy Hely központ, VIII. Rökk Szilárd utca 11

Részvételi díj: 2.800.- Ft

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Tamás Cecília, Bognár Tas

komment
Címkék: tanfolyamok

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr9413068086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása